RFC'nin İNANLAR bayrağını monte etme çabası :) [1080p]

Seni seviyoruz dostum bunu bil smile.webp sen en tatlı işgüzarlardansın ama kulağıma su kaçtı bir sonraki buluşmadan çekerken çekilebilirsin dikkat et biggrin.webp ( resim yani resim yusuf elli kere sordun düzeltim hehe artık ne anladıysan bu kelimeden bir de arkadaşlara ve bana anlatırsan sevinirim hehe hehe hehe hehe )

La havle, bir şey anlamadım ki? anlamadigim icin sordum ne dedin diye Black-Khan ;) lütfen başka bir şeye çekmeyelim, imdat frenlerini çekelim modaymış :aytuğ

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
    384 bayt · Görüntüleme: 0
La havle, bir şey anlamadım ki? anlamadigim icin sordum ne dedin diye Black-Khan ;) lütfen başka bir şeye çekmeyelim, imdat frenlerini çekelim modaymış :aytuğ

DAha önce söylediklerini anlamadım sonra söylenenleri hiç anlamadım bilmem anlayamadığımı anlatabildim mi :D

İbretle ve hayretle izledim eyvallah :eyv

zaten varya buluşmalarda çok dikkatli olacaksın her an heryerden birileri çekimde açık verdinmi yandım akşama gifff oldun

zaten varya buluşmalarda çok dikkatli olacaksın her an heryerden birileri çekimde açık verdinmi yandım akşama gifff oldun

Aynen emre bir de yusufum orda ne diyor "karahan orda" şimdi bunun altından neler çıkartılır aklından neler geçmiştir sorma gitsin hehe hehe

Geri