Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıllardan beri ilk defa yılbaşında boşum iyimi:aytuğşaşırdım kaldım bende iyimi bünye alışık değilkiheheatlayıp Rusya'yamı gitsem naapsam:aytuğ:aytuğ:aytuğ
kesinlikle çok güzel bence de. ayrıca derste iyi kelime oyunu oluyor, ptt yi biliyorlar, yılbaşıyla ne alakası olabilir, haydi tahmin diyince hırs yapıp bir sürü kelime buluyorlar hain gibi görünebilirim ama onların iyiliği için kıhkıh
Yıllardan beri ilk defa yılbaşında boşum iyimi:aytuğşaşırdım kaldım bende iyimi bünye alışık değilkiheheatlayıp Rusya'yamı gitsem naapsam:aytuğ:aytuğ:aytuğ
gençlere tavsiyem, arkadaşları bir bir çoluk çocuğa karışmadan müzik, güzel mamalarla süslenmiş ev partisi yapmaları, bir yaştan sonra bir bir millet çoluk çocuğa karıştığından bu şansınız kalmayacak aranızda gitar vb çalan varsa en güzeli canlı müziğinizi kendiniz yapmanız.