RFC Yılbaşı gecesini nasıl geçirecek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solenza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    rfc
Yıllardan beri ilk defa yılbaşında boşum iyimi:aytuğşaşırdım kaldım bende iyimi bünye alışık değilkiheheatlayıp Rusya'yamı gitsem naapsam:aytuğ:aytuğ:aytuğ

güzel bi kısaltma ama :eyv yılbaşı için özel olarak tasarlanmış :eyv
kesinlikle çok güzel bence de. ayrıca derste iyi kelime oyunu oluyor, ptt yi biliyorlar, yılbaşıyla ne alakası olabilir, haydi tahmin diyince hırs yapıp bir sürü kelime buluyorlar:D hain gibi görünebilirim ama onların iyiliği için kıhkıh

Yıllardan beri ilk defa yılbaşında boşum iyimi:aytuğşaşırdım kaldım bende iyimi bünye alışık değilkiheheatlayıp Rusya'yamı gitsem naapsam:aytuğ:aytuğ:aytuğ

İStanbul'a gelin sn roadfox, epeyce imkanın olur burada da kuzey komşudan gelen misafirler açısından:D

Nişantaşında Kuzenler ile Sabahlamayı Pilanlıyoruz (İçki ile ) :D

Ailecek dansöz izliycez tvde. :dans

güncel

gençlere tavsiyem, arkadaşları bir bir çoluk çocuğa karışmadan müzik, güzel mamalarla süslenmiş ev partisi yapmaları, bir yaştan sonra bir bir millet çoluk çocuğa karıştığından bu şansınız kalmayacak :) aranızda gitar vb çalan varsa en güzeli canlı müziğinizi kendiniz yapmanız.

Benim inancıma göre yılbaşı miladi takvime göre 15 Kasım 2012 ye tekabül ediyor. Yani 1 Muharrem 1434 ;)
+571 :)

Geri