RFC ve İnanlar Piknik Organizasyon Fotoğrafları- 2014

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş , emeği geçen herkese teşekkürler.Orada olamadığım için kendimi triger kayışı kopmuş R 21 Concorde motoru gibi hissediyorum :(

Hersey Mukemmeldi

İnanlar Otomotiv ailesine bu guzel organizasyon icin tesekkur ederim

Renault Fan Club Dunyada takip ettigimiz Renault Fanlari tarafindan yapilan muhtesem organizasyonlarina bir yenisini eklemis oldu

Oncelikle İbrahim Aybar beyfendiye bu organizasyonda yapmis oldugu gayretlere tesekkur ederiz

Ustama ve diger yonetim ekibine mutlu gun icin tesekur ederim

İnanlar ve RFC ile güzel bir organizasyona daha imza atmanın keyifli gururunu yaşıyoruz. Başta İnanlar otomativ yönetimine, çalışanlarına ve RFC yönetimine tüm katılımcılarına sonsuz teşekkürler. :bravo

Ne denir ki herşey harikaydı.. Bir kere daha anladım Neden Renault un tek sponsorluğu fan clubu olduğumuzu iyi bu ailedenim iyiki tanımışım hepinizi..
İnanlar Otomativ Çalışanları olmak üzere emeği geçen herkese teker teker teşekkürler..

Maşallah RFC ve İnanlar'a gerçekten muhteşem bir organizasyon olmuş daha önceden planladığım proğram yüzünden katılamadım.
Herkezin ayaklarına sağlık.

Ayaklarınıza sağlık. :)

Maşallah RFC ve İnanlar'a gerçekten muhteşem bir organizasyon olmuş daha önceden planladığım proğram yüzünden katılamadım.
Herkezin ayaklarına sağlık.
Yönetici yaka kartın bile hazırlanmıştı, cezan büyük olacak... :)

Yönetici yaka kartın bile hazırlanmıştı, cezan büyük olacak... :)

Mustafa abi 1 ay önceden planlanmış bir programdı iptal etme gibi bir durum yoktu yoksa gelicektim yarın felan uğruycam yanına :)

Maşallah yine çok güzel bir organizasyon,ayaklarınıza yüreklerinize sağlık Allah daim etsin böyle buluşmaları.

Çok güzel organizasyondu gerçekten. Emeği geçen herkese teşekkürler tekrar.

Geri