Abla korkuttun Gökhan'ı kaçtı adam yaa.. hihi
korktuysa sorun yokta hesaptakilerle uçtuysa sorun var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abla korkuttun Gökhan'ı kaçtı adam yaa.. hihi
Tesekkuur ederim bekledigim aciklamaydiburada bence sorun yok çünkü o gün mağduriyetle ilgi forumda olan herkes yardımcı olmaya çalıştı bilgilerini dileklerini paylaştı işin sonunda komik bir nedenden tüm geceyi hatta günüde geçirdiğimizi öğrenince gökhanla espirisini yaptık kaldiki gökhanda aramızdaki sohbete binayen espiri yapma hakkını kendinde görebilir seviyesini bozmadan sınırları içinde şakalaşmış bence bu konuda sorun yok olmazda
olur bana uyar hatiden bir depoooooo gökhanın hesabındaki tüm paraaaaaaaa maraspiden gökhanın hesabındaki tüm parasının miktarı kadarrrrrr varmı artıran
Abla valla bu iş en çok sana yaradı.. hihi
evet duruya rfc den bir depo mazottttt ))
Suha pampa caktirma su anda alanyada benzin sey pardon mazot paralarina coktum petrol actim hem omur boyu tatil yapacam hem petrolden gelsin paralar mandalinaya kimse bisey demesin sakin :aytuğ
Hem pampa diyon hemde çatır çutur yiyon paraları bensiz.. Bi de ömür boyu tatil yapacam diyon Bende burda sana laf dedirtmeyecem diye uğraşıyom.. Var mı böyle katu nkalık..Suha pampa caktirma su anda alanyada benzin sey pardon mazot paralarina coktum petrol actim hem omur boyu tatil yapacam hem petrolden gelsin paralar mandalinaya kimse bisey demesin sakin :aytuğ
yok yok bence iş değiştirirken bu girişimci ve fırsatçı ruhu değerlendirmek lazımhehe
Yok ya ben biliyorum az sonra gelir Gökhan.. Yapmaz öyle şeyler..
Suha pampa caktirma su anda alanyada benzin sey pardon mazot paralarina coktum petrol actim hem omur boyu tatil yapacam hem petrolden gelsin paralar mandalinaya kimse bisey demesin sakin :aytuğ
Tesekkuur ederim bekledigim aciklamaydi
sen iş değiştir hemşire hehe
hehe hakikaten hehe
gelirken bidon bidon getirsek peşimize güvenlik güçleri takılır mı acaba hehe
yok yok bence iş değiştirirken bu girişimci ve fırsatçı ruhu değerlendirmek lazımhehe
Hem pampa diyon hemde çatır çutur yiyon paraları bensiz.. Bi de ömür boyu tatil yapacam diyon Bende burda sana laf dedirtmeyecem diye uğraşıyom.. Var mı böyle katu nkalık..
Hocam bence Gökhan uçtu gitti gelmez artık buralara.. Bi tane de audi alır bizi de unutur.. hihi hehe
Hiç sorma abla yaa ummadığım taş başımı yardı.. hihiummadığın taş baş yarar demişler
Şu an Gökhan'dan cevap bekliyorum.. :aytuğ Safım ona göre belli olacak.. hihi :aytuğbak bak sende gördün işte kimden yana durman gerektiğini ee tecrübe yenen kazıkların bileşkesidir )))
yaw dur satma hemen bizi para artacak gibi sanada benim petrolde oto yikama acicaz gelir petrolle ortak audi falan hikaye ustaninn autoshowda resim cektigi meggy 3 RS alcam iki tane ... Bi sana bi bana.. Para kazanmaya baslayalim mandalinanin parasini cikartip verecem bide isi onin parasiyla is kurdugumuz icin omur boyu mandalinaya benzin sey pardon mazor bedava olacak oto yikamada
Hem pampa diyon hemde çatır çutur yiyon paraları bensiz.. Bi de ömür boyu tatil yapacam diyon Bende burda sana laf dedirtmeyecem diye uğraşıyom.. Var mı böyle katu nkalık..
Hocam bence Gökhan uçtu gitti gelmez artık buralara.. Bi tane de audi alır bizi de unutur.. hihi hehe
Hiç sorma abla yaa ummadığım taş başımı yardı.. hihi
Şu an Gökhan'dan cevap bekliyorum.. :aytuğ Safım ona göre belli olacak.. hihi :aytuğ
Hiç sorma abla yaa ummadığım taş başımı yardı.. hihi
Şu an Gökhan'dan cevap bekliyorum.. :aytuğ Safım ona göre belli olacak.. hihi :aytuğ
yaw dur satma hemen bizi para artacak gibi sanada benim petrolde oto yikama acicaz gelir petrolle ortak audi falan hikaye ustaninn autoshowda resim cektigi meggy 3 RS alcam iki tane ... Bi sana bi bana.. Para kazanmaya baslayalim mandalinanin parasini cikartip verecem bide isi onin parasiyla is kurdugumuz icin omur boyu mandalinaya benzin sey pardon mazor bedava olacak oto yikamada