31 Tem 2011 Konuyu Başlatan #51 ApSUVai Bilgi Girilmemiş Z_Olcay' Alıntı: Herkeze Başarılar Sevgili Emmi'lerim ben yılın aracı olmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Yakışır Kardeşime Ama Yılın Araci Diye Bir Uygulama Yok En Azından Şimdilik Yok
Z_Olcay' Alıntı: Herkeze Başarılar Sevgili Emmi'lerim ben yılın aracı olmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Yakışır Kardeşime Ama Yılın Araci Diye Bir Uygulama Yok En Azından Şimdilik Yok
1 Ağu 2011 #52 Z_Olcay Merhum Zihni Olcay ATAGÜL-RİZE, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 May 2011 Mesajlar 213 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Abicim Zamanını bekleriz o zaman napalım Tşkr ederim yakıştırdığın için...
1 Ağu 2011 #53 ozzy_kc Ozan KOÇ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Mar 2011 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 yılın aracı fikri güzel aslında =) ayın aracı seçilen araçlar arasında oylama yapılıp yılın aracı seçilebilir bence =)
yılın aracı fikri güzel aslında =) ayın aracı seçilen araçlar arasında oylama yapılıp yılın aracı seçilebilir bence =)