bahsettiğiniz sticker buysa bende cdr formatında var isterseniz mail adresinize atabilirim. herhangi bir reklamcıda 1 tl ye çıkarttırabilirsiniz .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bahsettiğiniz sticker buysa bende cdr formatında var isterseniz mail adresinize atabilirim. herhangi bir reklamcıda 1 tl ye çıkarttırabilirsiniz .
bana gönderebilirmisiniz acaba?
nisan için şimdiden mi yol tarifini alayım dedin arda kardeşim hayırlı tezkereler karsa da beklerim
canın saolsun belki bir gün antalyada görüşürüz . biz de gideceğiz daha askere sen bitiriyorsun ne güzelaz kaldı ya. şafak sıkıştırıyorhehe şimdiden alayım dedim heyecan bastı $:50 ıslık karsta uzak be kardeşim. yakınlarda olaydın cok ıyı olurdu
az kaldı ya. şafak sıkıştırıyorhehe şimdiden alayım dedim heyecan bastı $:50 ıslık karsta uzak be kardeşim. yakınlarda olaydın cok ıyı olurdu
canın saolsun belki bir gün antalyada görüşürüz . biz de gideceğiz daha askere sen bitiriyorsun ne güzel
Abi senin kac gun kaldi askerligin bitmesine benim abimin 43 gunu kalmis
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2015 de bende askerim inşallah gideceğim fazla geç kalmadan katılıyorum kardeşimkesinlikle beklerim.güzel bir tatıl yaparsın biran önce git ne kadar gec o kadar kotu..:berbat
2015 de bende askerim inşallah gideceğim fazla geç kalmadan katılıyorum kardeşim