Rfc stickerlı üye araçlarımız

Bana şablonu halen lazım ama usta sağ olsun alper aracılığı ile bana ulaştırdı ikisinide teşk ediyorum
437E1801-85F2-423E-9419-4BF6A44CC64C_zpsuimmgyp5.webp

.com .mom yok bizde :D

sn850948.jpg

suvu6e9a.jpg

Buda bizim kangoo

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

*USTA Bu akşam hadımköye gidceğim giderken yanına uğramayı düşünüyorum ama sanırım geç saatte olacak o yüzden yarın nasıl olsa görüşeceğiz diye gelmiyorum sticker ı almaya senden bir kaç ricam olacak abi;

1. Abi Sticker banda 5 adet lazım kapı eteklerine koymayı düşünüyorum 2 tanesinin yazı değilde logo kısmı biraz daha büyük olursa sevinirim yazı da hafif büyüye bilir sıkıntı olmaz, diğer ikisi normal boyutta olabilir sıkıntı yok.. Renk olarak sanırım zaten sabit turuncu uyar yani.

2.Bir tane de spoilere istiorum ama stop lambasının olduğu yere yapıştırıcam yani anlayacağın onun biraz daha küçük olması gerekiyor. muhtelemen 3cm genişliğinde falan.

Son olarak spoiler hariç diğerlrinin altına yukardaki arkadaşımzıın ki gbi istanbul team yazarsak harika olur çok şık olmuş

gereği neyse problem değil abi masrafı falan warsa c.tesi hallederim. Eğermi mümkünü varsa çok sevinirim

Üyelerimize 1 tane ücretsiz verebiliyoruz kardeşim, malum reklamcıya güzel para ödüyoruz bu stickerlar için, ebatlarına gelince hepsi standart boyda ve renkleri turuncu beyaz olarak yaptırıldı...:eyv

eywallah abim tamam o zaman geri kalaının ben tabalacıdan hallederim =) teşekkür ederim.

varsa 1 adet de ben alabilirim :)

Geri