Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*USTA Bu akşam hadımköye gidceğim giderken yanına uğramayı düşünüyorum ama sanırım geç saatte olacak o yüzden yarın nasıl olsa görüşeceğiz diye gelmiyorum sticker ı almaya senden bir kaç ricam olacak abi;
1. Abi Sticker banda 5 adet lazım kapı eteklerine koymayı düşünüyorum 2 tanesinin yazı değilde logo kısmı biraz daha büyük olursa sevinirim yazı da hafif büyüye bilir sıkıntı olmaz, diğer ikisi normal boyutta olabilir sıkıntı yok.. Renk olarak sanırım zaten sabit turuncu uyar yani.
2.Bir tane de spoilere istiorum ama stop lambasının olduğu yere yapıştırıcam yani anlayacağın onun biraz daha küçük olması gerekiyor. muhtelemen 3cm genişliğinde falan.
Son olarak spoiler hariç diğerlrinin altına yukardaki arkadaşımzıın ki gbi istanbul team yazarsak harika olur çok şık olmuş
gereği neyse problem değil abi masrafı falan warsa c.tesi hallederim. Eğermi mümkünü varsa çok sevinirim
Üyelerimize 1 tane ücretsiz verebiliyoruz kardeşim, malum reklamcıya güzel para ödüyoruz bu stickerlar için, ebatlarına gelince hepsi standart boyda ve renkleri turuncu beyaz olarak yaptırıldı...