Rfc sticker :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu harfler şeffaf yapışkandan ayrılıyor mu yapıştırılırken, yani tek tek mi kalıyor? Yoksa 27x5 veya 27x6 şeklinde dikdörtgen olarak mı yapışıyor?

Harfler yapiskandan ayriliyor, sadece harfler yapisiyor yani

Aslinda aktif uyelere bu stickerlardan gonderilse ne kadar güzel olur...
Mayis ayinin 1.si olan aracima gelen stickeri kullanilabilir hale getirene kadar ne cektim bi bilseniz. Saatlerimi harcadim ama ortaya iyi sonuc cikarttim. Ancak tekrar belirtiiyorum bu stickerlar kesinlikle daha güzel ve biz de isteriz ☺

Çok güzel yakışmış . Maşallah

Aslinda aktif uyelere bu stickerlardan gonderilse ne kadar güzel olur...
Mayis ayinin 1.si olan aracima gelen stickeri kullanilabilir hale getirene kadar ne cektim bi bilseniz. Saatlerimi harcadim ama ortaya iyi sonuc cikarttim. Ancak tekrar belirtiiyorum bu stickerlar kesinlikle daha güzel ve biz de isteriz ☺
Kaynadi yorumumuz☺

Yakışmış kardeşim güle güle kullan. Bu sticker den isteyen kardeşlerimiz isterlerse kendi reklamcıların da bastırabilirler. Şablon forumda mevcut. :eyv

Yakışmış kardeşim güle güle kullan. Bu sticker den isteyen kardeşlerimiz isterlerse kendi reklamcıların da bastırabilirler. Şablon forumda mevcut. :eyv

Teşekkürler abi :)

Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Konu olan Stciker'ımızı nereden ve nasıl temin edebilirim bana yardımcı olur musunuz ?

Saygılarımla,

Geri