7 May 2013 #21 ugurcan52 Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Mar 2012 Mesajlar 152 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Pazar akşam pendikteydi araç , bayağ şampiyonluk kutladık peşpeşe
8 May 2013 #22 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 uniquel' Alıntı: tesekkurler herkese arac satılmadan once katılmıstım oylamaya. satıldı artık sadece fotolarına bakıp bakıp duruyorum Genişletmek için tıkla ... 1.lik için tebrik ederim.. satış konusunda da hayırlı olsun... samsunda görücez mi arabayı....
uniquel' Alıntı: tesekkurler herkese arac satılmadan once katılmıstım oylamaya. satıldı artık sadece fotolarına bakıp bakıp duruyorum Genişletmek için tıkla ... 1.lik için tebrik ederim.. satış konusunda da hayırlı olsun... samsunda görücez mi arabayı....
8 May 2013 #23 uniquel Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 ugurcan52' Alıntı: Pazar akşam pendikteydi araç , bayağ şampiyonluk kutladık peşpeşe Genişletmek için tıkla ... Dogrudur hocam bilemicem doruk230' Alıntı: 1.lik için tebrik ederim.. satış konusunda da hayırlı olsun... samsunda görücez mi arabayı.... Genişletmek için tıkla ... sagolasın doruk. clio yok artık ama haziran sonu yeni aracla gelebilirim yuksek ihtimal
ugurcan52' Alıntı: Pazar akşam pendikteydi araç , bayağ şampiyonluk kutladık peşpeşe Genişletmek için tıkla ... Dogrudur hocam bilemicem doruk230' Alıntı: 1.lik için tebrik ederim.. satış konusunda da hayırlı olsun... samsunda görücez mi arabayı.... Genişletmek için tıkla ... sagolasın doruk. clio yok artık ama haziran sonu yeni aracla gelebilirim yuksek ihtimal
8 May 2013 #24 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 uniquel' Alıntı: Dogrudur hocam bilemicem sagolasın doruk. clio yok artık ama haziran sonu yeni aracla gelebilirim yuksek ihtimal Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun.
uniquel' Alıntı: Dogrudur hocam bilemicem sagolasın doruk. clio yok artık ama haziran sonu yeni aracla gelebilirim yuksek ihtimal Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun.
8 May 2013 #25 EREN34 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Tebrik Tebrik ederim. Artık zaman fotolarla avunma zamanı. Bu ay için tekrar katılacaktım ama 2 gol birden yedim. 1 Williams satıldı 2 Bugün itibari ile askerim
Tebrik Tebrik ederim. Artık zaman fotolarla avunma zamanı. Bu ay için tekrar katılacaktım ama 2 gol birden yedim. 1 Williams satıldı 2 Bugün itibari ile askerim
8 May 2013 #26 Aykut Karabulut , Başkan 35-İzmir Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,080 Tepkime puanı 731 Puanları 113 Yaş 60 Her ikisi içinde hayırlı olsun dileklerimi bildiririm.
10 May 2013 #27 qerata Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Nis 2013 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 tebrikler. güzel araçmş.yapanın eline sağlık,alana da hayırlı olsun.