RFC Mayıs Ayının Aracı Seçmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine yoğun bir katılım bekliyoruz tüm değerli dostlardan

Bugün günlerden Cumartesi ve araçlar temizlenir bugün :silah Temizlenip podyuma çıkacak araçlarımızı bekliyoruz :eyv

katılan dostlara başarılar (tüm araçlar bizim için özel):çak

Yaz geldi rfc ayın aracı seçmeleri sizleri bekliyor

bennırdaki yer kimin olacak. Haydi dostlar. Binlerce kullanıcı aracınızın güzel görüntüsüyle buluşacak.

Corci günceli... :)

Duman ile iletişimle gönderildi.

mesaj sayımı artırmaya çalışıyorum. oylamaya girebilmek için :) umarım yöneticiler bu çabamı yanlış anlamıyorlardır. hem öğretmenlik yapıp hem de foruma vakit ayırmak zor olsa da elimden geleni yapıyorum:)

tarık demirelli gaziantep

NİCK: megane23
ADI SOYADI: Tarık DEMİRELLİ
YAŞADIĞI YER: gaziantep
ARACIM: 2001 model megane 1.6 16v RTE manuel sedan
Aracım RTE paketlerin en dolusudur. Fabrika çıkışı 4 cam otomatik. Abs, klima, 2 havayastığı, elektrikli ısıtmali dikiz aynaları, sis farı, yol bilgisayarı, arka koltuk kafalıkları vardır.
ARACIMA KATTIĞIM EKSTRALAR: 15 inc cms çelik jant, park sensörü, spor direksiyon uygulaması, ön farlar ve sislere halojen folyo uygulaması, arka stoplara siyah transparan folyo uygulama, ön cam hariç komple cam filmi, gündüz farı, 8000k xenon sis farı, power led parklar, çamurluk sinyali çapraz bağlama, deri ön kol dayama.
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Maşallah araçlarımıza :eyv

aracınız harika duruyor jant seçimizde çok doğru aracı göstermiş abartılı durmamış :eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri