Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mesaj sayımı artırmaya çalışıyorum. oylamaya girebilmek için umarım yöneticiler bu çabamı yanlış anlamıyorlardır. hem öğretmenlik yapıp hem de foruma vakit ayırmak zor olsa da elimden geleni yapıyorum
NİCK: megane23 ADI SOYADI: Tarık DEMİRELLİ YAŞADIĞI YER: gaziantep ARACIM: 2001 model megane 1.6 16v RTE manuel sedan Aracım RTE paketlerin en dolusudur. Fabrika çıkışı 4 cam otomatik. Abs, klima, 2 havayastığı, elektrikli ısıtmali dikiz aynaları, sis farı, yol bilgisayarı, arka koltuk kafalıkları vardır. ARACIMA KATTIĞIM EKSTRALAR: 15 inc cms çelik jant, park sensörü, spor direksiyon uygulaması, ön farlar ve sislere halojen folyo uygulaması, arka stoplara siyah transparan folyo uygulama, ön cam hariç komple cam filmi, gündüz farı, 8000k xenon sis farı, power led parklar, çamurluk sinyali çapraz bağlama, deri ön kol dayama.
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.