Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Osman ile yarın yolları ayırıyoruz. Kısa bir zaman beraber olduk ama anısı çok oldu. Eğer şartlara uygun değilse beni çıkarabilirsiniz yarışmadan. Değilsede kalsın. Adamlar yola çıktı yarın öğlene doğruu expertizi yaptırıp hayırlısıyla devrini veriyorum
Osman ile yarın yolları ayırıyoruz. Kısa bir zaman beraber olduk ama anısı çok oldu. Eğer şartlara uygun değilse beni çıkarabilirsiniz yarışmadan. Değilsede kalsın. Adamlar yola çıktı yarın öğlene doğruu expertizi yaptırıp hayırlısıyla devrini veriyorum
Oda yok temiz f7r yok! Bi tane RS var ama onunda sahibiyle para asla konuşmam benim bazı özel harcamalarımdan sonra kalan parada onu mutlu etmez her ne kadar bana belli etmesede.