Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel,bakalım bu ayın birincisi gibi gözüken tek araba görüyorum.Oylama nasıl gecicek:)

Yeni fotoğraflar ekledim Günceli:D

Benim araba için bitane seçim otobüsü falanda benmi ayarlasam?? propaganda önemli bugünlerde

Osman ile yarın yolları ayırıyoruz. Kısa bir zaman beraber olduk ama anısı çok oldu. Eğer şartlara uygun değilse beni çıkarabilirsiniz yarışmadan. Değilsede kalsın. Adamlar yola çıktı yarın öğlene doğruu expertizi yaptırıp hayırlısıyla devrini veriyorum :(

Osman ile yarın yolları ayırıyoruz. Kısa bir zaman beraber olduk ama anısı çok oldu. Eğer şartlara uygun değilse beni çıkarabilirsiniz yarışmadan. Değilsede kalsın. Adamlar yola çıktı yarın öğlene doğruu expertizi yaptırıp hayırlısıyla devrini veriyorum :(

Hayırlı olsun abi bir süre üzüntü olur tabi o kadar anın var ama f7r alınca unutursun bir süre sonra :D

Oda yok temiz f7r yok! Bi tane RS var ama onunda sahibiyle para asla konuşmam benim bazı özel harcamalarımdan sonra kalan parada onu mutlu etmez her ne kadar bana belli etmesede.

son anda yettim :D

Hayırlı olsun abi.

RFC'nin güzelide gelmiş, başarılar Mesut...:eyv

Şimdiden herkese başarılar dilerim.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri