Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendisine oy verdiğini beyan eden bir üyemizi diskalifiye etmek yerine sadece oyunu silmenin neresi etik gelmiyor ?
Oylama bittiğinde oy verme panelinin fotoğrafını sırf senin için rahatlasın diye yayınlayacağım...
kurallar çercevesinde ne gerekiyorsa o olması lazım kendine oy vermek diskalifiyeyi gerektiriyorsa elenmesi lazım ona farklı başkasına farklı olmaz bu iş size art niyetlisiniz demiyorum oylara mudahale edebilen birisinin yarışmada olması dogal ama oyunu silmesi yanliş başka mudahale yetkisi olan birinin sılmesi daha doru olur bence oylamaları yayınlamanıza gerek yok sizin kazanmanız gayet normal
kurallar çercevesinde ne gerekiyorsa o olması lazım kendine oy vermek diskalifiyeyi gerektiriyorsa elenmesi lazım ona farklı başkasına farklı olmaz bu iş size art niyetlisiniz demiyorum oylara mudahale edebilen birisinin yarışmada olması dogal ama oyunu silmesi yanliş başka mudahale yetkisi olan birinin sılmesi daha doru olur bence oylamaları yayınlamanıza gerek yok sizin kazanmanız gayet normal
Yahu sanki birinciye bilmem ne kadar dolar para veriyoruz
Birisi yanlis oy verdim demiş biriside düzeltim sorun yok demiş. Bu kadar ustelemenin alemi yok bence. Art niyeti olsa düzeltiyorum demez zaten mustafa abi
Bak şimdi alınmaya başladım, oylama ile oynayıp kazanacağımı mı ima ediyorsun, sence buna ihtiyacım olabilir mi ?
Yönetimde ki arkadaşlarıma Twingo'ya oy vermemeleri konusunda rica da bulunan ben kendi haneme oy yazacağım demek ?
Ayın aracı konularıyla ilgilenen benim. Ben görseydim ben silerdim emin olun. Mustafa abi sadece yönetici dostlarımın yetişemediği görmediği zamanlarda yardım ediyor. Oy silme konusuda buna bir örnek.