Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu nasıl anket ben anlamdım. aracımın sadece 3 tane fotosunu koymuşsunuz. arabanın hiçbir şeyi belli değil o 3 fotodan. BU YARIŞMADAN ÇIKARILMAYI İSTİYORUM.
BENİM ADAYLIĞIMI SİLERMİSİMİZ LÜTFEN!
bu yarışmaya katılmaktan vazgeçtim
bu nasıl anket ben anlamdım. aracımın sadece 3 tane fotosunu koymuşsunuz. arabanın hiçbir şeyi belli değil o 3 fotodan. BU YARIŞMADAN ÇIKARILMAYI İSTİYORUM.
BENİM ADAYLIĞIMI SİLERMİSİMİZ LÜTFEN!
bu yarışmaya katılmaktan vazgeçtim
Diğer araçlarda 4 tane fotoğrafı olan varsa oylamayı komple iptal edelim kardeşim,hatta sondaki aracın 2 fotoğrafı var,oylama sayfasında her araca 3 adet fotoğraf ekliyoruz,bu şimdi yapılan bir uygulama değil,aracın çık güzel maşallah,iç mekana yaptığın deri çalışmalarının olduğu fotoğraflar ile sayfadakileri değiştirelim dersen hallederiz ancak oylamada bizim için esas olan dışından 2 içinden 1 fotoğraftır,yinede oylamadan çıkmak istersen sen bilirsin,araç senin ama sana oy verenlere karşı nezaketsizlik olacağı da muhakkak...