RFC Iron Man'ini Arıyor!

Demokratiğiz tabii , bi dk yoksa değilmiyiz :) şimdi durup dururken arkadaşlarımın bir tanesine kafa ütücü demek içimden gelmedi ben pas diyorum ;)

usta abi koskoca kafa ütüsü konular bölümü bile açtı :D bu da ayrı bir beceri sonuçta, hem öyle her şeyden alınılacaksa ne anlamı var arkadaşlığın ıslık :aytuğ

Mevzuyu Cozemedim Amma Adminim Ona Gore ;)
aa cık cıkkk üstü apaçık tehdit görüyorum :D

usta abi koskoca kafa ütüsü konular bölümü bile açtı :D bu da ayrı bir beceri sonuçta, hem öyle her şeyden alınılacaksa ne anlamı var arkadaşlığın ıslık :aytuğ

aa cık cıkkk üstü apaçık tehdit görüyorum :D

Bir ara ya da vaktim olursa akşam size bir kafaütüsü açayımda bakalım deneyelim nasıl oluyor :) iron man i de bende sandım rfc nin en güçlü adamı seçilecek ne biliyim böyle kim büyük kafa ütücüsü seçilecek :)) demek sizin favoriniz haydar abi :) valla ben haydar abiyi tanıyorsam bu ona dokanmıştır :))) kavgalarında bulunmadım ama söylenmemiştirde böyle birşet :D arayı iyice bi demliyim dedim :)))

Bir ara ya da vaktim olursa akşam size bir kafaütüsü açayımda bakalım deneyelim nasıl oluyor :) iron man i de bende sandım rfc nin en güçlü adamı seçilecek ne biliyim böyle kim büyük kafa ütücüsü seçilecek :)) demek sizin favoriniz haydar abi :) valla ben haydar abiyi tanıyorsam bu ona dokanmıştır :))) kavgalarında bulunmadım ama söylenmemiştirde böyle birşet :D arayı iyice bi demliyim dedim :)))

şu anda bu konuyla beraber en çok kafa ütüleyecek konulardan birini açmış gibiyiz sanki abi :D

şu anda bu konuyla beraber en çok kafa ütüleyecek konulardan birini açmış gibiyiz sanki abi :D

ben yazdım akşam ütü konusu açılacak diye :D yazdığım saate dikkat !! kahanetim doğru çıktı gibi kaldı ki sana konuyu bile kaçta açtırdım

Eyvallah agalar siz bittiniz o kadar diyeyim:aytuğ:aytuğ:aytuğ15 gün içinde sürprizlerime hazırlıklı olmanızı şiddetle tavsiye ederim:cool:yüksek kollestrol,kalp vs varsa foruma bakmadan sakinleştirici vs alınız:aytuğintikamım pek feci olacak keşke bile diyemeyeceksiniz o derece yaniiihehe
Acı bana reishehe

Bitti kardeşim kafa tatilindeydim memlekette,net falanda yoktu anca girebiliyorum:)
memleket neresi ? iyi tatiller dinlendir kafayı iyice. bizde de kimse yoktu bugün sınıfta herkes eve gitmiş :)

Geri