RFC Gürcistanda :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş gelmişsin kardeşim, paylaşım için teşekkürler.

Resimler 10 numara da ne aldın bize kardo onu sole sennn
Kanka üzücü bir olay başıma geldi 250 tl para ayırdıydım cebimdenmi düştü artık noldu bilmiyorum sadece 2 karton sigara alıp döndüm :(

​Savaş , hangi otelde kaldın ? :)

Maşallah Güzel Memleket Savasim Ayaklarina Sağlik , Bir Araba Alsaydin Ordan Kendine :eyv :eyv

Bi dahaki gittiğimde bi rs bakarız Tayfunum :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kanka üzücü bir olay başıma geldi 250 tl para ayırdıydım cebimdenmi düştü artık noldu bilmiyorum sadece 2 karton sigara alıp döndüm :(

Geçmiş olsun kardo Makarasındayız valla üzüldüm neyse en azından kahvaltıya gelirsin :D

Yerlere izmarit dahi atmanın cezası olan ama doğru dürüst kaldırımları yolları bile olmayan,gazinoları bol bir memleket.Hoşgeldin Savaş kardeşim.

Gürcistan giderken yanınıza ilaç almayın reçetesiz...uyuşturucu yapımı için kullaniliyo deyip direk hapse atıyorlar çıkmak için 20 30 bin lira para istiyorlar uyarayim! Dışardan gelen arkadaşların bilgisi olsun.

Abi sen tiflise gittin mi yoksa batum da mı kaldın? Bende tiflise gittim bir kaç ay önce karşıdan karşıya geçen inekleri bol olan yolu olmayan tiflise kadar tek şerit olan birşehir ve tiflise kadar 450 km boyunca bir tek tesis yok. Petrol ofislerine uğradın mı bilmiyorum sadece socar dan mazot alın demişlerdi bana aracınız dizel miydi.

Geri