Hayat Size Guzel Gencler Akin Bakalim
maşallah gençlere![]()
Sizde pek yaşlı değilsiniz aslında... Buyrun bi GAZOZUMUZU İçin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayat Size Guzel Gencler Akin Bakalim
maşallah gençlere![]()
Sağolun Abim Sizlerde Kalbimizdesiniz
Kalbimizdesin Serhan
Hayat Aslında Sizler Gibi Değerli Büyükleri Arkadaşları Kardeşleri Olunca Güzel Ve Bizlede Bu Güzel Abiliğin Arkadaşlığın Kardeşliğin Birer SimgesiyizHayat Size Guzel Gencler Akin Bakalim
Sağolun Abimmaşallah gençlere![]()
Abi gözlüğü takınca oraya aşağı çekiyor ben ne yapayım heheAyaklarınıza saglık gencler.. Hemen bir eleştiride bulunayıom. Mert hitay o sakal neMert koç yaka bağır / bağır bağır bağırıyor maşallah
Furkan o sakal bıyık olmamış bence üstü kes alt kalsın. Devran EFEM o tshirt ne EFEEEEEMmMMMMmMM
![]()
Joke Joke hehe
Bu espri süperdi Burak abimert hitayın kaz dagları yanınca istanbula göç ettiğinden saç sakal karışık
furkan emanetleri getirecekmişsin şimdiden teşekkür ettim kardeşim![]()
Her şey için çok teşekkür ederiz Devran abi vaktimiz olsaydı da otursaydık akşama kadar...Anadolu yakasına bekliyoruz ilk fırsattaneyapalım KIZLAR Bunları giymemi istiyor daha bi hoşlarına gıdıyormusm ole dıyorlar ben yalancılarıyım...
Gençler çok terbiyeli abimm.. Takılmak çok eglenceliydi arkadaşlarla... Teşekkürler...
Mert Koç İstanbul emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım :tonyBenım teşkilat bu arkadaşlar bundan sonra.. TEŞKİLAT Başlığı altında toplanacak.. teşkilat burada şurada teşkilat gene bastı gibi gibi.... Birkac kısı eksık ama olsun
Bursa ne alaka Mertim ? Furkan hakikatten sen neden böyle hint fakirleri gibi geziyosun hehehehetekneye tente yapmakla uğraşıyorum abi 1 haftadır gece gündüz, sakalı kesmeye vakit kalmadı valla :aytuğ yakışmamış mı ki evren abicimqw @furkan bursa polisine karsı sakal önlemi hihiqw
Kıl erkeğin şahındandır derlermiş heheelbette yakışmıştır ama benim 20 yaşımdayken sakalım çok azdı.. kızlar az kıllı erkekleri daha cok severdi.. şimdi trend başka demekki![]()
Hani senin araba ağırlaşırdı şimdi hafif mi geldi ?
Okul açılcak hepsi gidecekNe demek Burak abi lafı olmaz
![]()
Her şey için çok teşekkür ederiz Devran abi vaktimiz olsaydı da otursaydık akşama kadar...Anadolu yakasına bekliyoruz ilk fırsatta
Mert Koç İstanbul emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım :tony
Sanane kıllı sen mi taşıcanHani senin araba ağırlaşırdı şimdi hafif mi geldi ?![]()
![]()
Tamamdır Burak abigişelere 1 saat kala hbr verirsiniz bende ona göre çıkar gelirim![]()
Sanane kıllı sen mi taşıcan![]()
Furkanıma Yüklenme Okadar Ehliyetsiz Falan YahuAsıl sen konuşma EHLİYETSİZ...
RFC Genclik Yardirin Bakalim