RFC Ekim Ayının Aracı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm katılımcılara hayırlı olsun... kazanan sıradan çıktı artık... kalanlar şansları izleyen aylarda dener... kolay gele... :eyv

Tekrar tekrar teşekkür ederim. Ben efsane yaşatıyorum...

tebrikler..

eski arabaları bakmak, modlamak zor iştir beya... o yuzden öncelik eskı arabalar olsun diyom... yenı arabanın tuzu kuru, şekli yerinde nasılsa... :cool:

Tebrikler :eyv

Hayirli olsun ferzan emmi :) aslinda benim daha erken diskalifiye edilmem gerekiyordu diger konudada yazdim diskalifiye edilmem gerektigini.. Forumda yonetimden olmak veya normal bi uye olmak bi ayricalik olmasin istedim kurallari okumadan yarismaya katildim bi guzelde kendime oy verdim :aytuğ bi baktim kendine oy verme yasak hehehehehe kural kuraldir adaletin kestigi parmak :)

​Katılan herkese teşekkürler:eyv11-Turbo'yada tebrikler:eyv

Hayirli olsun ferzan emmi :) aslinda benim daha erken diskalifiye edilmem gerekiyordu diger konudada yazdim diskalifiye edilmem gerektigini.. Forumda yonetimden olmak veya normal bi uye olmak bi ayricalik olmasin istedim kurallari okumadan yarismaya katildim bi guzelde kendime oy verdim :aytuğ bi baktim kendine oy verme yasak hehehehehe kural kuraldir adaletin kestigi parmak :)
Sen kendine oy verdiğini açıkladığın anda diskalifiye edildin zaten kardeşim,bizde bazı kurallar çok hızlı işliyor...:)

Tebrik ederim kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri