RFC E-Dergi Çok Yakında ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah Allah Konu Hortlamış Benim Böyle Bir Konu Açtığımdan Dahi Haberim Yok, Nerden Buluyorsunuz Böyle İçi Geçmiş Konuları hihi Tamam Tamam Bu Ayın Onbeşi'ne Az Kaldı o Nedenle Bu Ay Değil Ama Öbür Ayın Onbeşinde veya Ay Başında İlk Sayımızı Yayınlayalım :eyv

Allah Allah Konu Hortlamış Benim Böyle Bir Konu Açtığımdan Dahi Haberim Yok, Nerden Buluyorsunuz Böyle İçi Geçmiş Konuları hihi Tamam Tamam Bu Ayın Onbeşi'ne Az Kaldı o Nedenle Bu Ay Değil Ama Öbür Ayın Onbeşinde veya Ay Başında İlk Sayımızı Yayınlayalım :eyv

HımmmmhımmBunu verilmiş bir söz olarak kabul ediyorum ilk sayıyı merakla bekliyorumroadfox

bende dergide yer bekliyorum nasıl olmuş 1 yıllık konuyu ayağa kaldırdım :tony

HımmmmhımmBunu verilmiş bir söz olarak kabul ediyorum ilk sayıyı merakla bekliyorumroadfox

Estafuyrullah Abim Senin İçin Forum'un Bannerini Yerim Gerekirse, En Geç Verdiğim Tarihler Arasında Yayınlıyoruz Umarım Sayıyı, Amma Önce Üst Yönetime İletmek Lazım Tabiki'si Bu Konuyu :eyv

bende dergide yer bekliyorum nasıl olmuş 1 yıllık konuyu ayağa kaldırdım :tony

Tamam Ayarlayalım Bir Şeyler Hatırlattığın İyi Oldu hehe

​Hayırlısı be gülüm.:D

Son düzenleme:
​Hayırlısı be gülüm.:D

Arkadaşın kafasını dağıtmayın bakiiim aaaa:aytuğFull şiddet dergi için çalışıyor şimdi o:cool:Ayrıca gülüm filan nooluyor bakiim cıx cıx cıx yaw:polisBu dergi çıkana kadar benim himayemdedir artık kendileri dergi çıktından sonra beğenmezsem bilemem tabii:aytuğ:aytuğ:aytuğ

bi yerden araba dergisini kopyala siteye ekle, al sana e-dergi..yorma gendini beya CK...:cool:

Hahaha hehe Abi Fikir Güzel'de Kopyala + Yapıştır Yakışmaz Bize Gönül İster Çıkaralım Bir Dergi Gazete Bayilerinde Satılsın Ama Bakalım Zamanla Oda Olur Belki :eyv

Arkadaşın kafasını dağıtmayın bakiiim aaaa:aytuğFull şiddet dergi için çalışıyor şimdi o:cool:Ayrıca gülüm filan nooluyor bakiim cıx cıx cıx yaw:polisBu dergi çıkana kadar benim himayemdedir artık kendileri dergi çıktından sonra beğenmezsem bilemem tabii:aytuğ:aytuğ:aytuğ

Eyvallah Abi, Adamımdır Benim Halil Bir Dergi Çıkaralımda Önce Sonra Hayırlısı Bakalım 12 3

Geri