RFC Coupeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turk_er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsi mükemmel görünüyor...coupemi bi toparlayım (ön taraftan hafif bi tıkladık, reno amblemi 2-3cm içe göçtü, kaskodan yaptırıcam), fotolarını çekeyim güzel güzel ben de eklicem...

geçmiş olsun valla üzüldüm yapmamız gereken bişi varsa her zaman .....
en kısa zamanda bekliyoruz fotoları.

geçmiş olsun valla üzüldüm yapmamız gereken bişi varsa her zaman .....
en kısa zamanda bekliyoruz fotoları.

Teşekkür ederim Hakan, valla işlerin yoğunluğundan, bir de şimdi servise vericem aracı 3-5 gün alıkoyacaklar, arabasız kalıcam diye bir türlü yaptıramadım ama önümüzdeki hafta kesin vericem artık o küçük detay acaip canımı sıkmaya başladı...

Ön tarafı bir yaptırıyım zaten, yay, hava filtresi, eksoz ve farlara karar vermek için sizleri baya bi yorucam heralde :)

Teşekkür ederim Hakan, valla işlerin yoğunluğundan, bir de şimdi servise vericem aracı 3-5 gün alıkoyacaklar, arabasız kalıcam diye bir türlü yaptıramadım ama önümüzdeki hafta kesin vericem artık o küçük detay acaip canımı sıkmaya başladı...

Ön tarafı bir yaptırıyım zaten, yay, hava filtresi, eksoz ve farlara karar vermek için sizleri baya bi yorucam heralde :)
şu araba çıksında biz yorulmaya dünden razıyız...

hoşgeldin erhan kendinide üye tanıtımları bölümünden kısaca tanıtırsan seviniriz keyifli forumlar:eyv

Saol Teşekkür ederım

hosgeldın erhan

bende plakayı halledıyım benım coupenın resımlerıde gelıo:D

Walla resimlere baktığımda tüm coupeler güzel ama hakanbalkaya'nın ki bence bu sitenin en iyi aracı, sadece kullandığı malzeme kalitesi değil, ayrıca zevkli bir bakış açısıda var...Bence bir coupenin abartmadan gelebileceği son noktadır. Örnek alınacak bir coupe..Umarım kendisi bizlere bu konu yardımcı olur..Saygılar

Geri