RFC Captur Kullanıcıları

Arkadaşlar selam, Capturlarda yıldız siyah renk tavan için renk kodu nedir? Kapı içinde TR*2007 yazıyor o olabilir mi?

İlk Capturlarda siyah tavanlarda , tavan kaplama.Boya değil. Yeni kasalarda da aynıdır diye tahmin ediyorum.

Etiketi buldum orda BIXND yazıyor o da Fildişi beyaza denk geliyor. Siyahın kodunu yazmamışlar. Reno bana kaplama değil boya demişti tavan. Ama kod yazmıyor etikette demek yeni modellerde de kaplama bu. Peki tavanda taş izi gibi birşey var oraya nasıl rötüş yapabilirim?

Bende de taş gelmiş ufak bir kalkma olmuş.Alttaki kırmızı renk gözüküyor.Çok göze batmadığı için ellemedin.Çok sıkıntı olursa sonradan karbon kaplama düşünebilirim :)

Renault İngiltere’ye de sormuştum adamlar buradakinden daha güzel ilgileniyorlar, dediklerine göre yıldız siyah olarak adlandırılan renk kodu GNE imiş. Yaklaşık kit fiyatı 29.95 sterlinmiş baya pahalı. Küçücük bir şey. En iyisi taştan kuştan korumak tavanı ve boyayı :)

Bende de taş gelmiş ufak bir kalkma olmuş.Alttaki kırmızı renk gözüküyor.Çok göze batmadığı için ellemedin.Çok sıkıntı olursa sonradan karbon kaplama düşünebilirim :)

Bugün şunu keşfettim; bu Renault’un tavanın boya olduğunda ısrar etmesi sanırım tavan ve yan çıtaların üzerine yapılan kaplamanın üzerinin boyanmasından kaynaklanıyor. Çünkü bugün bagaj kapağının kesiştiği yerden baktım da sac üzerinde bir kaplama olduğu bariz belli. Kesim bölgelerini parmağınızla değince hissedebiliyorsunuz. Ama güzel işçilik çıkarmışlar. :)

Hüseyin Mertol 2017 Captur 1.5 dci 90 Hp Edc Icon Makyajlı kasa Kırmızı & siyah

Bende 1.5 DCİ EDC İCON 2017 arac ile aranıza katıldım
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Tekirdağ'dan selamlar herkese

1,5 90 hp dci touch siyah

Geri