RFC Captur Kullanıcıları

hikmeta - 2015 captur 1,2 Turbo Edc..

kapı kilitleri ile ilgili;

"hareket halindeyken kapıları kilitleyi" aktif hale getiriyorum, bu durumda sadece ön kapıları içerden açabileceğim söylenmişti (kitapta da öyle yazıyor, ancak içerden arka kapılar da açılıveriyor hem de hareket halindeyken. nerde yanlış yapıyorum acaba?

Maalesef kapılar otomatik olarak kitlenmiyor. Arka kapıları manuel kilit ile kitlemeniz gerekmekte.Dışarıdan olabileccek müdahalelerde tüm kapılar kapalı ancak içerinden açılabiliyor.

selam herkese 2014 1.5dci icon ile aranızdayım.capturu sıfır aldım sizi bir yıldır misafir olarak takip ediyorum sonunda dayanamayıp üye oldum

selam herkese 2014 1.5dci icon ile aranızdayım.capturu sıfır aldım sizi bir yıldır misafir olarak takip ediyorum sonunda dayanamayıp üye oldum

Aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin İnşallah.

birde bir arkadaş tavan barı sormuştu ben ford kuga nın barlarını yaptırdım 5 cm kadar kesip yapıyorlar. aracı yıakttıktan sonra resimlerini koyabilirim yarın sanırım.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.

iyi dilekleriniz için teşekkürler.allah cümlemize kazasız belasız yollar nasip etsin

Herkese merhaba 2015 1.5dci outdoor ile aranızdayım.

2015 Captur Outdoor 1.5dci 90bg start&stop

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun, Allah kazasız binmek nasip etsin

Geri