Oruçtan'dır Diyeceğim Sende Oruçta Yoktur Kerem hehe
Niyetliyim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış
Kardeşim bilip bilmeden neden böyle bi kelime kullanıyosun,beni tanıyomusunda imansız diyosun ?
Kardeşim estafurullah ben sana değil Kaan'a söylüyorum atasözü benim dediğim kelime.Herkesin ibadeti kendine saygım sonsuz...
Parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış
Kardeşim bilip bilmeden neden böyle bi kelime kullanıyosun,beni tanıyomusunda imansız diyosun ?
Kardeşim estafurullah ben sana değil Kaan'a söylüyorum atasözü benim dediğim kelime.Herkesin ibadeti kendine saygım sonsuz...
Patlamaya Hazır Bomba Gibisiniz Bea, Bekleyin Bakalım İftara Daha Var hihi
Yerleştirmelerde sıkıntı şimdi açıklamadılar hala
Aynen Daha Açıklamamışlar Bence ÖSYM'den Önce Ateist'ler Açıklayacak Yerleştirmeleri Benim Kafa Kuş Ya 2 Senelik Yada Relaks Geçecek 1 Sene :slc
fafıda hiç sektirmiyon yani...Ramazan Bayramında Tarihte İlk Kurban Kesen Kişisin Tebrikler
karışıklık olmuş bak...Kurban bayramını demiştim ben
bak şimdi..Ramazan Bayramında Kurban Kesimi
Keremi kim eziyor bakim...Hemen eziyosunuz da yani tamam her insan hata yapar hatasız kul olmaz........
bak bu hiç olmadı...Oruçtan'dır Diyeceğim Sende Oruçta Yoktur Kerem hehe
adamın günahını aldınız...Niyetliyim ?
doğru laf...Parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış
ımansız demedi, nıyetsız dedı...Kardeşim bilip bilmeden neden böyle bi kelime kullanıyosun,beni tanıyomusunda imansız diyosun ?
çarkı felek...Kardeşim estafurullah ben sana değil Kaan'a söylüyorum atasözü benim dediğim kelime.Herkesin ibadeti kendine saygım sonsuz...
buyukluk affetmektır......Pekala