RFC Bayram'da Ne Yapıyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oruçtan'dır Diyeceğim Sende Oruçta Yoktur Kerem hehe

Parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış :D

Kardeşim bilip bilmeden neden böyle bi kelime kullanıyosun,beni tanıyomusunda imansız diyosun ?

Kardeşim estafurullah ben sana değil Kaan'a söylüyorum atasözü benim dediğim kelime.Herkesin ibadeti kendine saygım sonsuz...

Kardeşim estafurullah ben sana değil Kaan'a söylüyorum atasözü benim dediğim kelime.Herkesin ibadeti kendine saygım sonsuz...

Pekala

Kardeşim bilip bilmeden neden böyle bi kelime kullanıyosun,beni tanıyomusunda imansız diyosun ?

Patlamaya Hazır Bomba Gibisiniz Bea, Bekleyin Bakalım İftara Daha Var hihi

Yerleştirmelerde sıkıntı şimdi açıklamadılar hala :D :D

Aynen Daha Açıklamamışlar Bence ÖSYM'den Önce Ateist'ler Açıklayacak Yerleştirmeleri Benim Kafa Kuş Ya 2 Senelik Yada Relaks Geçecek 1 Sene :slc

Aynen Daha Açıklamamışlar Bence ÖSYM'den Önce Ateist'ler Açıklayacak Yerleştirmeleri Benim Kafa Kuş Ya 2 Senelik Yada Relaks Geçecek 1 Sene :slc

Hayırlısı olsun kardeşim.Bende biliyorum sonucuda yinede orda görmek bir başka oluyor :tony

Ramazan Bayramında Tarihte İlk Kurban Kesen Kişisin Tebrikler :bravo
fafıda hiç sektirmiyon yani...:cool:

Kurban bayramını demiştim ben
karışıklık olmuş bak...:cool:

Ramazan Bayramında Kurban Kesimi
bak şimdi..:cool:

Hemen eziyosunuz da yani tamam her insan hata yapar hatasız kul olmaz........
Keremi kim eziyor bakim... :cool:

Oruçtan'dır Diyeceğim Sende Oruçta Yoktur Kerem hehe
bak bu hiç olmadı... ;)

adamın günahını aldınız...;)

doğru laf...:eyv

ımansız demedi, nıyetsız dedı... ;)

çarkı felek... :cool:

buyukluk affetmektır......;)
Ramazan takıntıları, atarları.... :D

Geri