RFC Ankara Kahvaltı Organizasyonu Fotoğrafları.

ayaklarınıza sağlık, güzel buluşma etkinlik olmuş:eyv

Teşekkürler Taylan Abi; Senide Ankara Buluşmalarında Yanımızda Görmek İsteriz.. Buyur Gel Abi :)
ayaklarınıza sağlık, güzel buluşma etkinlik olmuş:eyv

yahu iş güç olmasada yarın bi daha kahvaltıya gitsek :D :D

​Eyvallah R.F.C Team ne diyeyim harbiden havanız yeter:eyvEmeklerinize,yüreklerinize sağlık:eyv

yahu iş güç olmasada yarın bi daha kahvaltıya gitsek :D :D

kahvaltı iyiydi heralde mehmet :D

Fotoğrafların güzelliğine aldanmayın, bunlar işsiz güçsüz boş adamlar. Üşenmezler 1000km yol yapar, Pazar sabahı uyumak varken erkenden toplanıp ailece kahvaltı yaparlarlar. Helal olsun size...

Fotoğrafların güzelliğine aldanmayın, bunlar işsiz güçsüz boş adamlar. Üşenmezler 1000km yol yapar, Pazar sabahı uyumak varken erkenden toplanıp ailece kahvaltı yaparlarlar. Helal olsun size...
Ehehehe aynen oyleyiz ;) birimiz Kayseri'den gelir digeri istanbuldan digeri Afyon'dan gelir ;) helal valla

kahvaltı iyiydi heralde mehmet :D

Güzeldi ya :eyv daha 2. defa gittim bir buluşmaya ama çabuk kaynaştım araya :D :D

:eyv valla boş adamlarız galiba :D :D

İş arıyorum Üstad... :D

boş adamlar fun clup sitenin yeni adı olsun o zaman :D şaka maka özeniyorum ha su kpss bitsin bi atanayım anasını satacam dünyanın seneye :D

Geri