biz beklenmiyoruz sanırım kardeşim.
ayıp edıon hakanım sen basımın ustundesın,bilıosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz beklenmiyoruz sanırım kardeşim.
Eyvallah kanka bakayım duruma göre katılırım muhtemelen eğer bızım burdan da talep olursa buyuk ıhtımalle Megane Sedan ile gelırımkanka senıde beklıorum habern ola
Hemen kıskanma kanka yaa tmm ben kalayım sen git hehebiz beklenmiyoruz sanırım kardeşim.
ben gelirim ama bu sefer Ford fiesta 1,4 TDCi ile hehe
Eyvallah kanka bakayım duruma göre katılırım muhtemelen eğer bızım burdan da talep olursa buyuk ıhtımalle Megane Sedan ile gelırım
Hemen kıskanma kanka yaa tmm ben kalayım sen git hehe
Coupe ile gelırsem senınle kapısmadan duramam orada duman attırırım sana sinirle hemen gerı İstanbula dönersin Allah muhafaza Eğer YFD ile gelırsem tın tın gelırım kapısmamda ))Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister Ford'cu, ister Megane'cı,
ister Coupe'ci ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere arabanı bozmuş olsan da yine gel...
Neyle gelirsen gel kardeşim,istersen faytona binip gel tek beygirlisinden...
Coupe ile gelırsem senınle kapısmadan duramam orada duman attırırım sana sinirle hemen gerı İstanbula dönersin Allah muhafaza Eğer YFD ile gelırsem tın tın gelırım kapısmamda ))
Bu işi pazara denk getırın abi de ona göre ayar verelim düşünüyorum gelmeyı..Veya siz direkt Antalyaya gelın olmaz mı heheNeyle gelirsen gel kardeşim,istersen faytona binip gel tek beygirlisinden...
Ankara dan Antalyaya plaja dönecek bu iş korkarımBu Haydar'ın sesini kısamadı ya Kerem Abi konuşuyor böyle işte...