RFC Ankara Buluşması + Hediye Dağıtımı ! 22.06.2013

arabayı aldığım kişinin eşi muğla fethiyeli arabayı ordan almış, yoksa adam ankarada astsubay ;)

oooo iyi olmuş iyi :) batıkentten (ya da bu tarflardan) gelicek aracı olmayan ya da araçla gelemeyen varsa alabirim :)

@ ferhat koca anladım tmamdır :)
[MENTION=2058]ZgN[/MENTION] bende arabayla gidicem etimesgut devlet hastanesinin orda oturuyorum batıkentte buluşup beraber gidebiliiriz istersen çevre yolundan gideriz :)

@ ferhat koca anladım tmamdır :)
@ZgN bende arabayla gidicem etimesgut devlet hastanesinin orda oturuyorum batıkentte buluşup beraber gidebiliiriz istersen çevre yolundan gideriz :)
olur tabiki buluşur gideriz atlantis i biliyosan orda buluşp gidelim yada bildiğin başka biyerde olur benim için

olur tabiki buluşur gideriz atlantis i biliyosan orda buluşp gidelim yada bildiğin başka biyerde olur benim için
atlantisi biliyorum orda buluşup beraber gideriz.

Etimesgut elvankent sincan eryaman batıkent ümitköy bu bölgeden gelicek olan varsa beraber gidebiliriz isteyen olursa, beraber gitmek daha güzel olur diye düşünüyorum :)

Biraz rahatsızım iyileşir ayağa kalkarsam gelmeye çalışacağım , çok uzun zaman oldu toplantılara gelmiyeli :)

Geçmiş olsun umarım iyileşirsiniz gelirsiniz :)

Bak hele Evren kankam hemen yapistirmis beni oraya :) Buda geliyoruz demek oluyo galiba :)

Yarın Olaa Hayır Olaa Bakalım Listedeki İismlerden Kaçı Bizlerle Olucak.. :)

Geri