memo_16
Bilgi Girilmemiş
Emir abi yetmedi benim almanca bi tercüme ediversene bizde renault hayranıyız tarzı bişey var ama uns neydi ?memo_16're in uns, Fans haben wir von Renault
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emir abi yetmedi benim almanca bi tercüme ediversene bizde renault hayranıyız tarzı bişey var ama uns neydi ?memo_16're in uns, Fans haben wir von Renault
Danke, İyi olur Lehrer
Hallo wie geht es dir RFC, ich bin good, meine favorit wagen ist Renault az biraz var ama geliştirmek lazım
memo_16're in uns, Fans haben wir von Renault
Ich liebe dich @clio_34 ve ich bin Hatice.:aytuğ Bütün Almanca bilgim bundan ibaret Çiğdem hocam yüzünü görebilirsek bir de Almanca eğitimi seve seve alırım.
uns= bizi, bize ama sanırım aramızda demek istemişEmir abi yetmedi benim almanca bi tercüme ediversene bizde renault hayranıyız tarzı bişey var ama uns neydi ?
ver bist du? ih bin furkan, woher komst du? ih komme aus der turkay, vo vons du? ih voğne in istanbul.?vi alt bist du? ih bin fünfzin yağre alt
9.sınıfta bu cümleleri ezberledim geri kalan her derste uyuya uyuya bu günlere geldik
ß olan harfler çift S bunu unutmamışım
tabii çok garip oluyor böyle yazılı olarak telaffuzu, ama bir kaç örnek... tabii ki buradan başlar, gidip gramer öğrenecek değil ya :aytuğ
Not Found Data Base Eror
Hocam Nittin Yaw Sistem Çöktü İngilizcemde Bitti Olmayan Almancamda Ben Gidiyom