RFC Ağustos ayının aracı seçmeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basarilar dilerim:hp

:bravoKATILACAK ARKADAŞLARA BAŞARILAR.

ben katılsam herkes gelir arkadaş arabasına güvenen ne bekler anlamam 19 görünce symbolu lagunaları megane lar hemen üşüşüyor ben katılacam olmayacak emekler boşa gidiyor :)
katılanlara başarılar dileyelim

Başarılar diliyorum tüm katılımcılara.

katılsak mı napsak bilemedim şimdi :)

Sanirim herkes tatilde:)

Güncel beyler . Haydi araçlarınızı görelim en güzel resimleriyle. 1 ay boyunca binlerce kullanıcı aracınızı görecek ve beğenecek. Keyifli forumlar rfc ailem

Başvurumuzu yapalım...

Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim... Başvurular nereye yapılıyor bilmiyorum... ondan dolayı buraya yollamayı uygun gördüm... umarım yalnış bişey yapmadım... Arabanın özelliklerine gelince inanın bende hatırlamıyorum artık neler yaptık diye... fakat sorusu olanlarada bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Ama eminimki forumda birçok şeyi arkadaşlar cevaplandırmıştır... bilmediğim birçok şeyi bile cevaplandırmışlar sağolsunlar... her neyse gelelim konumuza:
2013 kasımda sıfır almıştım. 1.2 75hp joydur
arabada sonradan yapılan birçok değişiklik var... kendimce ruh katmaya çalıştım joya... emek çok...
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) herkezin zevk ve rengi aynı değildir onun için kesinlikle alınma etme yok... oy verende vermeyeninde canı sağolsun... Maşallah yada kazasız belasız sürüş dilemeniz bile yetecektir benim için... hepinize iyi geceler dilerim...
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

aracın maşallahı var Allah klaza bela göstermesin nazar değmesin :)
yarışmacı arkadaşlara başarılar :))

Aracınızın maşallahı var. Yarışmada başarılar dilerim. Bu araç listeyi zorlıyacak gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri