RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm dostlara hayırlı çalışmalar,kazancı bereketli işler dilerim...:cay

merhaba arkadaşlar,
bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. Yol bilgisayarına düğmeye bastıkça değerler geliyor biliyorsunuz. Bunlardan birisi de zaman saati. Sormak istediğim bu saat göstergesi sabit kalabilir mi? Düğmeye basınca diğer değerler gelsin ama saat hep sabit olsun. Bu mümkünmü. Araç 2015 dacia lodgy lauratte.

Günaydın RFC dostları, böyle bir günde neşe doluyor insan, çünkü bugün 23 Nisan tüm çocuklarımızı Allahım korusun kollasın. Gününüz sağlıklı, güzel ve başarılarınızla dopdolu geçsin.:eyv

Günaydın Aykut abi:) Erkencisin bu sabah :)

Günaydın Aykut abi:) Erkencisin bu sabah :)

Günaydın Uğurum, uykuyu almışız demek kalktım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Regaip kandil mesajlarımızı yazayım dedim.:eyv

​Maşallah abim iyi ettin :)

Günaydın RFC ailesi , bu gün 23 Nisan 2015 Perşembe.

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.Eski bayramlar tadında bir gün geçirmeniz dileği ile ..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Ulusumuza Kutlu Olsun.:bayrak
Regaip Kandili dolayısıyla bütün RFC Dostlarımın Kandillerinin Mübarek olmasını dilerim.Allah-u Teala, bizlere daha nice Mübarek günleri ve geceleri göstermeyi nasip eder İnşaallah..

Cunleten hayirli sabahlar arkadaslar.
Mubarek regaip kantilimiz ummit i MUHAMMET s.a.v e hayirlar getirsin.

megane3 1.6 play

Günaydın dostlar Ulu Önderin çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun Ne Mutlu Türküm diyene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri