Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın, hayırlı sabahlar dostlar. Google'yi açtım birde ne göreyim çiçekler açıyor. Üzerine gelince fareyle Baharın İlk Günü yazıyor. Anaaaa bahar gelmiş didim.) Baharınız da kutlu olsun bu arada.
Günaydın RFC dostları, biz bir el uzattık, sevgi, dostluk, arkadaşlık adına. Bu ele el uzatmak ne para ile satın alınabilir, ne de başka bir şeyle. Yalova'ya gelmek için dostluk adına bir el uzatmak için yüreğinizin sesini dinleyin ve onun götürdüğü yere gidin. Zamandan çalın, harçamalarınızdan kısın dostlukların, dostların mumla arandığı günümüzde bir dost eli kazanmak hayatınızda size çok şey kazandıracaktır.
Selam kolay gelsin benim reno megane 2004 model aracim var seyir halindeyken elektronik sorun var yazdi yol bilgisayarinda km ibresi oynamiyor stop işigi yaniyor sorun neden olabilir acaba??
Günaydın RFC dostları, keyifli bir pazar geçirmeniz dileklerimle. Benim için Allah kısmet ederse keyifli bir pazar olacak, çünkü dostlarımın yanına gidiyorum.
Günaydın RFC ailesi , herkese iyi pazarlar diliyorum.
Ayrıca bu günkü Yalova organizasyonuna katılacak olanlara iyi yolculuklar diliyorum.Lütfen dikkatli gidip gelelim.Güzel fotoğaflar bekliyoruz