RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın Dostlar, Hayırlı Sabahlar.
Öğretmen Arkadaşlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun...

Yoğun bir iş haftasına başladık ve koşuşturma devam ediyor. Bir fırsat buldum ve daldım hemen. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Günaydın dostlar.

S.a arkadaşlar 2 aydır megane sport tourer gt line arıyorum mavi renkte TR de hiçbir 2. el oto satış sitesinde yok sıfırı 100 bin tl makyajlı kasa yerine bir önceki daha hoşuma gidiyor esasen. şimdi bir tane var 3.500 hasar kayıtlı sağ ön çamurluk kapı boyalı sunroof yok 113 binde birtane de var full lakin onda da 4 tane olay var . bariyere sürtme fiyat yok - sol dikiz aynası ve sol yan sinyal 1484 TL - KTT ile işlem yapılmış - birde alttan darbesi varmış. sizce 2 side pert mi?

S.a arkadaşlar 2 aydır megane sport tourer gt line arıyorum mavi renkte TR de hiçbir 2. el oto satış sitesinde yok sıfırı 100 bin tl makyajlı kasa yerine bir önceki daha hoşuma gidiyor esasen. şimdi bir tane var 3.500 hasar kayıtlı sağ ön çamurluk kapı boyalı sunroof yok 113 binde birtane de var full lakin onda da 4 tane olay var . bariyere sürtme fiyat yok - sol dikiz aynası ve sol yan sinyal 1484 TL - KTT ile işlem yapılmış - birde alttan darbesi varmış. sizce 2 side pert mi?

Aleykümselam kardeşim. Servise sormanız daha iyi olmaz mı? Hem içiniz rahat eder hemde servis sorumlu olur baktığı için. Buradan kimse net bir şey söyleyemez. Keyifli paylaşımlar.

Gunaydin :)

Mutlu günler :eyv

Günaydinlar herkese, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın RFC dostları, Allahım işlerinizden bereketi, bedenlerinizden sağlığı, yüzlerinizden tebessümü eksik etmesin.:eyv

Günaydın Dostlar, Hayırlı Sabahlar...:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri