RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar selam bn yeni 2015 edc icon captur aldım ama yakıt 7.3gösteriyor şuan daha 1000km siZce düşermi bu yakıt?
Dizel mi ? Dizelse bir süre daha kullanın mutlaka düşecektir...

slm arkadaşlar . benim megane2 2005 model bir aracın var. bunun sogutma suyuna yag verdiğini fark ettim tabi ikaz lambası yanınca. simdi hem ben bu aracın motorundan sikayet ediyordum yağ yakıyor diye. simdi bana yol gösterirseniz sevinirim hem bu aracımı ben 100 hp yapmak istiyordum arac yağ yaktıgından çıkma temiz motor aramaktayım yardımcı olursanız sevinirim.
Sıfır sandık motoru uyguna bulabilirsin, internette bir çok firma var...

Öncelikle tüm RFC dostlarına günaydınlar bol kazançlar.

Arkadaşlar selam bn yeni 2015 edc icon captur aldım ama yakıt 7.3gösteriyor şuan daha 1000km siZce düşermi bu yakıt?

Araç dizelmi, dizelse aynı model bende de var. Depoyu 170TL ye fulledim 100 km şehir içi 450km de şehir dışı yol yaptım ortalama 5,5 de bana söylendiği gibi rodaj devresinde olduğu için aracı 2500 deviri hiç geçirmeden oldukça sakin kullanıyorum. Servisden söylediklerine göre gerçek değerlere 3000 Km den sonra ulaşacakmış. Subaru dan sonra yakıt konusu bu değerle bile beni oldukça memnun etti :)

Son düzenleme:
Rabbim bizleri gecenin karanlığından gündüzün aydınlığına çıkardığı gibi günümüzü de hayırlı kılsın inşallah. Hayırlı Günler.

Rabbim bugünde bizlere kaza bela ceza arıza vermesin inşallah...

Günaydınlar herkese, kazasiz belasiz bir gün geçirmeniz dileğiyle. .. :eyv

çalışanlara bol kazanç benim gibi tatil de olanlara da iyi dinlenmeler.günaydın herkese hayırlı günler :eyv

Günaydın Dostlar,Hayrı ve bereketi bol bir Çarşamba günü olması temennisiyle,hayırlı işler..Kolay gelsin..

Günaydın, hayırlı sabahlar dostlar.

Günaydın RFC dostları, hayırlı günler, hayırlı işler olsun. Yeni ay yeni umutlarla gelsin sizlere..:eyv

Hayatı yaşanır kılan insanın hayalleridir. Bugün hayallerinizin gerçekleşeceği güzel bir gün olsun, günaydın.
Rabbim bugünde bizlere kaza bela ceza arıza vermesin inşallah...

Günaydinlar herkese, kazasiz belasiz ve güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri