Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet kardeşim valla ben beyaz ampül ile kullanıyorum aydınlatması el yapımı merceklere göre oldukça iyi ve sisleride yakarak gidersen hiç sorun olmuyor artı viraj aydınlatmada var istenildiği takdirde viraj aydınlatma modülüde taktırıp bu özelliği aktif edebilirsin
Viraj aydınlatma için direksiyon kutusuna aparat takılıyor ve ekstra tesisat çekiliyor baya maliyetli bir iş o yüzden o özelliği kullanmıyorum ama aydınlatmasından çok memnunum artı arabaya katılan estetik görüntü bence sende yakın zamanda taktırmalısın reno
Aklımda ki soruları netleştirince yapıcam inşlh can kardeşim. Ama hala bazı sorular var. Mercekli farı bağladık ampülleri için estra bi malzeme gerekiyor mu yoksa soketleri aynımı başkan .
Yani anladığım kadarıyla tek yapmamız gereken bir takım mercekli far almak ve H1 ampül almak. Peki reis direk 4300k slim xenon taktak nasıl olur? sen xenon denedin mi hiç ?