RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın dostlar hayırlı işler hayırlı günler :eyv

​Günaydın RFC ailesi , bu gün 10 Mayıs 2015 Pazar.Tüm annelerin ve adaylarının anneler günü kutlu olsun.

Günaydınlar. Evet bugün gerçekten çok özel bir gün. Bizleri dünyaya getiren tüm meleklerimizin bu özel günü kutlu olsun. Hakları ödenemez.

Günaydınlar, ailenizle guzel bir gün geçirmenizi, çalışan arkadaşlara ise hayırlı işler dilerim,

Bana dünyalar güzeli bir çocuk veren eşimin ve beni dünyaya getiren annemin ve Bütün annelerin anneler gününü kutlu olsun,
:bravo
:masallah
IMG-20150414-WA0005CjBn8.jpg
:masallah

Günaydın RFC Dostları,bütün Annelerin ve Anne adaylarının Anneler Gününü kutlarım..:bravo

Günaydın, Sevdiklerinizle Birlikte Mutlu Bir Pazar Geçirmenizi Dilerim...
Annelerinizi Mutlu Edin... ;)

Günaydın RFC dostları, keyifli pazarlar dilerim. Başımızın tacı, Annelerimizin de bu özel günlerini kutlarım..:eyv

"Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiç bir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün annelerin her birine ayrı ayrı hürmetlerimi sunuyor, emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali olan annelerimizin, "Anneler Günü"nü kutluyorum.
"Cennetin, ayakları altına serildiği" annelerimize sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı iletiyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Herkese iyi pazarlar herkese mutlu huzurlu annelerine güzel sürprizli günler dilerim

Mutlu bir pazar geçirmenizi dilerim değerli dostlarım. Anneler günümüz kutlu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri