RFC 2014 - Eylül 2014 Ayın Aracı Seçmeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla sürpriz çok iyi ama katılım hiç yok :) Tek araç olduğu için ben seçilirsem bir yandan sevinç bir yandan da hüznü yaşayacağız sanırım :D

Elimde son hali olmadığı için yarın da ben katılıyorum. Çekişmeli bir mücadele olsun :))
Bu arada ben istanbulda yaşamadığım için sürpriz etkinliğe katılamayacak mıyım :)

Basarilar

Elimde son hali olmadığı için yarın da ben katılıyorum. Çekişmeli bir mücadele olsun :))
Bu arada ben istanbulda yaşamadığım için sürpriz etkinliğe katılamayacak mıyım :)

Organizasyon gğnğ gelemezsen malesef katılamayacaksın dostum

Etkinlik o kadar muhteşem ki katılmamak imkansız kardeşim, açıkladığımız zaman anlayacaksın...:eyv

W7HNlzL.webp
eTEm4lZ.webp
xIYSIbY.webp
pht4saC.webp
saONDKs.webp

Fotoğraflar acil oldu napalım. :) bu arada adminim fotoğraflarda bi sorun varda düzelteyim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İç mekan fotosunda şişe görünmese iyi olurmuş, gençlere kötü örnek olmayalım...:eyv

Katilanlara basarilar... Yeni uye olarak arabamin plakalari cikinca bende katilayim bari..:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İç mekan fotosunda şişe görünmese iyi olurmuş, gençlere kötü örnek olmayalım...:eyv

Kusura bakma adminim valla fotoğraf çekerken farkında değildim. Arkadaşın pislikleri işte :) o fotoğrafı değiştirme imkanım varsa hemen değiştireyim yarın

Kazanan aracın sahibini Autodrom Pistine Megane 3 RS vs Clio 4 RS deneme sürüşüne götüreceğiz, katılmayanlar çok şey kaybedecek...:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri