Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Topuz elime ulaştığı gün takmaya karar verdim Biraz sinirli stresli ve yakşalık 2 saat sürdüğü için montaj sırasında fotoğraflamayı unuttum
- Vites körüğünün çevresinde bulunan gri çerçeveyi hafifçe kanıttırarak çıkartın
- Körüğü yukarı doğru kaldırdığınızda plastik kelepçeyi görüceksiniz körüğü vites topuzuna tutturmak için konulmuş
- Kelepçeyi kestikten sonra körük boşa çıkıyor körüğü aşağıya doğru çekin eski vites topuzu iyice ortaya çıkıyor
- Topuzun altında plastik bi zımbırtı var, topuzu sağa sola çevirip çıkarmaya çalışmayın çünkü dönmez en alt plastik zımbırtısından tutup yukarı doğru çekin ( topuzun en altından çekin)
ben bu yazdıklarımı ilk başta yapmadım tabi topuzu parçalayarak çıkarmaya çalıştım sonuç hüsran fotoğrafları paylaşıyorum
- vites körüğünü tekrar topuza plastik kelepçeyle kelepçelemeyi unutmayın. Tekrar herşey için TEŞEKKÜR EDERİM.