RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hava super .

günaydın hayırlı işler rfc

Hayırlı geceler arkadaşlar, nöbetçi kalan arkadaşlara kolay gelsin:eyv

çift görmeye başladım yazıları zor okuyorum, yanlış anlayıp yanlış yazarsam affola:)

araç yıkandı iyi hoş da bir yağmur ve mutlu son gene battı araba vala çiğdem ablaya hak vermeye başladım artık :) @clio_34

hehe ha şöyle :D son 7 salının 5-6 sı akşam 7 de yağmur başladı, yıkatmam gereken gündü hep oradan biliyorum:) bugün berbat toz içindeydi ama yarın sağanak yağacak diye yıkatmadım tabii, ağaç altı olmayan yere çektim ki temizlensin yarın hehe

Hayırlı geceler, renkli rüyalar....:eyv

çift görmeye başladım yazıları zor okuyorum, yanlış anlayıp yanlış yazarsam affola:)

hehe ha şöyle :D son 7 salının 5-6 sı akşam 7 de yağmur başladı, yıkatmam gereken gündü hep oradan biliyorum:) bugün berbat toz içindeydi ama yarın sağanak yağacak diye yıkatmadım tabii, ağaç altı olmayan yere çektim ki temizlensin yarın hehe
araba artık yıkanmaya yıkanmaya yıkamanın ne olduğunu unutacak bence :D hehe içi temiz allahtan da katlanıyorum ve de okula gidip geliyorum her gün ben senin gibi yapmayacam abla pazar günü yıkamacıdayım inşallah buz da yağsa çamur da yağsa gidecem :D

​Devriyeye devam.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri