RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün akşam 13 yaşındaki öğrencime ders çalışma taktiği verirken, arabanın motorunun ısınmasından örnek verdiğimi fark edince gülmemi zor tuttum, ancak çok mantıklı buldu ve kabul etti, küçük bir araba meraklısı da kendisi qw

hayat size güzel of gençliğim eyvahhh çanakkale içinde aynalı çarşı ıslık diye tutturasım geldi :)

maşallah diyelim, keyfiniz bol olsun!

İyi dileklerin için Tesekkurler Hocam

çook sağolun..

Bence sizin artik ek is olarak hafta sonlari ozel direksiyon dersi verme zamani gelmis :) iyide parasi var Hocam.. :D

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

teşekkürler Çiğdem ablacım :D bu arada örnek tam isabet olmuş galiba :D annemde anlatır küçükken sana araba markalarını sayarak mama yedirirdik diye :D :D daha o zamandan belliymiş :D

bana ipucu verin o zaman araçlarla ilgili kozları nasıl kullanabilirim daha etkili :D hani birden derse oturunca ödevleri yapmamak, önce kısa bir tekrarla beyin motorunun ısınması vb konusunda çok uygun geldi örnek :) lastikler arabanın neresinde :D heh tamamdır, präposition konusuna da bulduk bir yol :D motor önde mi, arkada mı ? :D

İyi dileklerin için Tesekkurler Hocam

çook sağolun..

Bence sizin artik ek is olarak hafta sonlari ozel direksiyon dersi verme zamani gelmis :) iyide parasi var Hocam.. :D

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi
hehe 1 yılda ders veren hocalar olursa ben hiç trafiğe çıkmayayım:D benim 2 hocadan biri kemer takmıyordu, e-5 e çıkmadan önce kenara çekiyordum, bunun vebalini taşıyamam, takmazsanız gitmiyorum demiştim hehe bence aldıkları her kuruşu hak ediyor, işini iyi yapan direksiyon hocaları, düşünsenize yani canlarını tehlikeye atıyorlar. ha bir de risk almayan kapalı alan ya da sadece ara sokakta çalıştıranlar varmış, tabii bir işe yaramıyor.

Günaydın RFC. Hayırlı işler.. Allah işlerinizi her daim bereketli etsin.

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı sabahlar RFC...:eyv

Hayırlı sabahlar ailem hayırlı işler bol kazançlar.

Gunaydin Millet Var Mi Cay Corba Bu Garibana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri