Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu hafta bildiğim kadarıyla Clio IV SW da piyasaya çıkıyor ayın 14ünde içimden çok geliyor babamı kafalayım diye ama arabamızada hem kıyamıyorum hemde babam Scenicten vazgeçmez, tadını aldı bi kere
bu hafta bildiğim kadarıyla Clio IV SW da piyasaya çıkıyor ayın 14ünde içimden çok geliyor babamı kafalayım diye ama arabamızada hem kıyamıyorum hemde babam Scenicten vazgeçmez, tadını aldı bi kere
Sizede bir İcon alalım memedim fenamı olur bende aracımı satmaya kıyamıyordum ama öyle olmadı meggy artık yok fakat yenilikler çok daha heyacanlı oluyor..
Sizede bir İcon alalım memedim fenamı olur bende aracımı satmaya kıyamıyordum ama öyle olmadı meggy artık yok fakat yenilikler çok daha heyacanlı oluyor..[/B]
Scenicten başkası paklamaz bizi, geçen Egemen abinin arabayı gösterdim bi arkadaşı için bakcaktı baktım kendi salça olmaya başladı sonra şimdilik düşünmüyoruz zaten ama bakalım ne olur bi yerden bi para gelirse anca o zaman oda şimdilik biraz zor