RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın herkese iyi haftalar bol kazançlar :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Günaydın RFC hayırlı işler hayırlı haftalar cümleten.

herkese iyi akşamlar :)

Kesinliklee :D öyle olucak

Fotoğraflar için bende sabırsızlanıyorum inan hehe

En kısa zamanda en kaliteli fotolarla karışınızda olucak Clio 4 İcon İnş :D

iyi akşamlar kaptanım iconla artık yaylım yaylım gezersin :D resimleri isterik ha :D

clio4 demek gelmiyo içimden :D o araca ben icon diyorum daha şık duruyor :D o isim :)

bu hafta bildiğim kadarıyla Clio IV SW da piyasaya çıkıyor ayın 14ünde :D içimden çok geliyor babamı kafalayım diye ama arabamızada hem kıyamıyorum hemde babam Scenicten vazgeçmez, tadını aldı bi kere :D :D

clio4 demek gelmiyo içimden :D o araca ben icon diyorum daha şık duruyor :D o isim :)

Mantıklı ama :D bundan böyle bende öyle söylüyüm o zaman İCON :d

bu hafta bildiğim kadarıyla Clio IV SW da piyasaya çıkıyor ayın 14ünde :D içimden çok geliyor babamı kafalayım diye ama arabamızada hem kıyamıyorum hemde babam Scenicten vazgeçmez, tadını aldı bi kere :D :D

Sizede bir İcon alalım memedim fenamı olur bende aracımı satmaya kıyamıyordum ama öyle olmadı meggy artık yok fakat yenilikler çok daha heyacanlı oluyor..

Sizede bir İcon alalım memedim fenamı olur bende aracımı satmaya kıyamıyordum ama öyle olmadı meggy artık yok fakat yenilikler çok daha heyacanlı oluyor..[/B]
Scenicten başkası paklamaz bizi, geçen Egemen abinin arabayı gösterdim bi arkadaşı için bakcaktı baktım kendi salça olmaya başladı sonra :D şimdilik düşünmüyoruz zaten ama bakalım ne olur bi yerden bi para gelirse anca o zaman :D oda şimdilik biraz zor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri