RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam ailem naber :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[FONT="Times][FONT="Courier][COLOR=#FF0000]Selam arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi malesef aracım conta yaktı [ATTACH=full]44303[/ATTACH] ustaya götürdüm net bir fiyat vermedi sinirlendim çıktım sanayiden sormadım kimseyede nakit olmadığı için böyle birşey daha önce başıma gelmemişti o yüzden tedirginim biraz zor zamanda olunca bide şaşırdım kaldım şimdi tek duam masrafın az olması üst kapak çatlaksa fiyat artar ded[URL="http://forum.donanimhaber.com/m_72582874/tm.htm#"]ile[/URL]r şimdi sizden istediğim destek bu konuda beni aydınlatmanız yani ne nasıl olur ne kadar tutar ne yapmalıyım bunları sizden duymak istedim konu hakkında bilgi sahibi olan tecrübeli arkadaslar yorumlarını benimle paylaşırsa çok memnun olurum herkese eyvallah şimdiden hayırlı akşamlar...

_CEVAPLARINIZI BEKLİYORUMMMM_[/COLOR][/FONT][/FONT]

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi malesef aracım conta yaktı s20.gif ustaya götürdüm net bir fiyat vermedi sinirlendim çıktım sanayiden sormadım kimseyede nakit olmadığı için böyle birşey daha önce başıma gelmemişti o yüzden tedirginim biraz zor zamanda olunca bide şaşırdım kaldım şimdi tek duam masrafın az olması üst kapak çatlaksa fiyat artar dediler şimdi sizden istediğim destek bu konuda beni aydınlatmanız yani ne nasıl olur ne kadar tutar ne yapmalıyım bunları sizden duymak istedim konu hakkında bilgi sahibi olan tecrübeli arkadaslar yorumlarını benimle paylaşırsa çok memnun olurum herkese eyvallah şimdiden hayırlı akşamlar...

_CEVAPLARINIZI BEKLİYORUMMMM_

Öncelikle hoşgeldiniz.Rica etsem kendinizi üye tanıtımları bölümünde tanıtırmısınız.Aracınızın modeline ait bölümde konu açarsanız daha çabuk cevap alırsınız.:eyv

Günaydın,hayırlı sabahlar RFC...:eyv

Günaydın RFC Hayırlı günler

günaydın hayırlı hafta sonları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri