Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
restart etmeyince emekler de boşa gidecekti sağ olasın valla, zaten iş mailleri, biraderin mailleri hep sorunlu (benden kaynaklanmıyor ) bir de rfc ing karakter olunca dedim ne oluyor
sağ olasın ama cıks, ben geleneklerine bağlı bir insanım, herkes bırakırsa yazık değil mi ona, değerlerimizi yaşatalım hızda bir sorun yok ki ama ie da da? hımm
sağ olasın ama cıks, ben geleneklerine bağlı bir insanım, herkes bırakırsa yazık değil mi ona, değerlerimizi yaşatalım hızda bir sorun yok ki ama ie da da? hımm
Bizim çocukluğumuzda Istanbul'da mahalledeki komşularımızdan orta yaşlı, yaşlı bayanlara "Hayriye Hanım Teyze" diye hitap ederdik bu da bunun gibi bir şey ise...
merhaba arkadaşlar konu açamadım beceremedim megane 1 cabriolet için hard top uygulaması sanırım sıkıntım bu nasıl yapıcaz ayıkla pirincin taşını yani bursa danım isim fatih arkadaşlar....