RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün çıktığım evimden pansiyon nöbeti sebebi bugün bu saatte daha yeni gelebildim herkese hayırlı akşamlar olsun rfc yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın :)

hayırlı akşamlar :r:f:c Allah ın nuru rahmeti üzerinizde olsun :)

yemekler yendi 80 ler açıldı :eyv

bende gidecem birazdan uyumaya ilkokul çocuklarından daha erken uyuyorum yaramadı bana bu meslek :)

o da güzel sabah erken kalkmak güzel oluyor günü iyi bir şekilde değerlendirebiliyorsun :eyv karamsarlığa kapılma mesleğin hakkında yoksa başarılı olamazsın kardeşim işine sev arada sosyal hayata da önem ver ama :)

o da güzel sabah erken kalkmak güzel oluyor günü iyi bir şekilde değerlendirebiliyorsun :eyv karamsarlığa kapılma mesleğin hakkında yoksa başarılı olamazsın kardeşim işine sev arada sosyal hayata da önem ver ama :)
karsda pek sosyal hayat olmasa da abi sabah uykularına hasretim 3 aydır yaklasık ögrenciliği bir tek uyku konusunda özlüyorum :) 6 da kalkmak pek güzel olmasa da alışıyor artık bünye .

karsda pek sosyal hayat olmasa da abi sabah uykularına hasretim 3 aydır yaklasık ögrenciliği bir tek uyku konusunda özlüyorum :) 6 da kalkmak pek güzel olmasa da alışıyor artık bünye .

çok doğru sabahları yatak 2 tonluk mıknatıs yorgan 200kg demir biz de aralarında sıkışmış gibiyiz kalkmak çok zorr sabah uykusu bir başkadır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri