Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın Dostlar...
İstanbul'da çok güzel kar yağıyor,ana yollar açık,sokak araları birazdan kapanmaya başlar,Sayın İstanbul Valisi AVNİ bey "okulları tatil etmediğin ve çocukları bu havada dışarıda yürüttüğün için" seni öpüyorum... :anla
Günaydın dostlar. Güzel ve bembeyaz bir sabaha gözlerimizi açtık. Dondurucu soğuk etkisini kaybetmiş yerini tatlı bir esintiye bırakmış. Uzun ve kayarak ilerlediğimiz yolculuğumuz sonunda iş yerimize sağ salim ulaştık çok şükür. Allah dışarıda çalışanlara sabır ve kuvvet versin. Herkese hayırlı bir gün diliyorum.qw
Günaydın arkadaşlar, Sabah sabah bazı insanların tedbirsizliği nedeniyle bir çok yerde yollar kapalı, sabah 5 km'lik ev-iş yeri mesafemi 15 km dolanarak aşabildim. :berbat
özellikle servis araçlarının hem ticari olması hemde insan taşıyor olmasından dolayı daha dikkat etmesi gerekirken maşallah hepsi günlük güneşlik gibi ortalığa çıkmışlar. :berbat
Aralarından zigzag çizerek yokuşu çıkarken servislerdeki insanların ve şöförlerin "bu araç nasıl çıkıyor" bakışları inşallah kar lastiğinin ne kadar gerekli olduğunu göstermiştir.
günaydın arkadaşlar. bu haftasonu mesleki bir görüşme için ankaraya geliyorum ve de ostime gidip araba için bikaç çıkma parça bakmayı düşünüyorum. cumartesi günü müsait olan arkadaşlar varsa hem görüşelim hem de bi tur atalım ostimde beraber