RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşam yattığımda her yer tertemiz iken sabah bütün yollar bembeyaz ve de kar kalınlığı en az 5-6 cm civarı olmuş dün iyiki karsa gitmemişim yoksa gelemezdim :D günaydın rfc mutlu pazarlar her yer bembeyaz :)

akşam yattığımda her yer tertemiz iken sabah bütün yollar bembeyaz ve de kar kalınlığı en az 5-6 cm civarı olmuş dün iyiki karsa gitmemişim yoksa gelemezdim :D günaydın rfc mutlu pazarlar her yer bembeyaz :)

Günaydın Kardeşim Sen Yazarken Ben Üşüyorum Sanki Kars Soğunu Bilirim Bi Kez Gelmiştim Karsa

Günaydın Kardeşim Sen Yazarken Ben Üşüyorum Sanki Kars Soğunu Bilirim Bi Kez Gelmiştim Karsa
abi inanır mısın üşütmüyor o kadar şu anda ya alıştım 2.5 ayda ya da kar yağıyor hava yumuşadı ama iyi yağıyor allahtan dışarı çıkmamı gerektirecek bir neden yok .

abi inanır mısın üşütmüyor o kadar şu anda ya alıştım 2.5 ayda ya da kar yağıyor hava yumuşadı ama iyi yağıyor allahtan dışarı çıkmamı gerektirecek bir neden yok .

Biz Nemden Dolayı Üşüyoruz Senin Ora Nemsiz Kuru Soğuk Buradaki Gibi Üşütmez Elbette Yine De Dikkat Et Kendine

Günaydın dostlar, hayırlı sabahlar. Allah işinizin bereketini, sağlığınızın devamını ve aile saadetinizi daim kılsın. İyi bir hafta diliyorum herkese.qw

Günaydın hayırlı sabahlar RFC...:eyv

1002636_423592421073765_99952509_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri