RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi benim gelmediğimden haberim yok. Sizin nereden oldu onu anlamadım. Emirhan'a sadece tek başıma gidemeyeceğimi söyledim. O gelirse gelirim, basit ve net.qw

Ahanda :)) Emirhan gelemiyormuş senin haberin yok mu?? o yüzden dedim gelemediğine üzüldüm diye hımm

Abi benim gelmediğimden haberim yok. Sizin nereden oldu onu anlamadım. Emirhan'a sadece tek başıma gidemeyeceğimi söyledim. O gelirse gelirim, basit ve net.qw

Alalım sizi Hakkı bey, ne lafımı olur söylemen yeterli... Fazla yapılacak km.lerin dostlar arasında lafı bile olmaz..

Ahanda :)) Emirhan gelemiyormuş senin haberin yok mu?? o yüzden dedim gelemediğine üzüldüm diye hımm

Ahanda bundan haberim yoktu inan ki:))

Alalım sizi Hakkı bey, ne lafımı olur söylemen yeterli... Fazla yapılacak km.lerin dostlar arasında lafı bile olmaz..

Aykut bey açık konuşmak gerekirse o yolun masraflarını tek başıma karşılaya bilecek güçte değilim. Hem arabanın borcunu ödeyip hem çoluk çocuk geçindirmek zor benim açımdan. Onun için Emirhan'ın desteği lazımdı. O varsa gelirim dedim di.12 3 Davetiniz için herkese çok çok teşekkür ederim.qw

Ankaralı kardeşlerimi seviyorum ve değer veriyorum beyler,bazı şeyler saklı kalsın dedik,kimse kırılmasın dedik ama olmayacak anlaşılan,ben bu filmi 2 senedir görüyorum ve ezberledim artık.
RFC Forum Kuralları 15.madde gereğince arkadaşlarımızın yetkileri alındı,maddede ne yazıyor gidip okuyunuz lütfen.
RFC dışında ayrı site açma teşebbüsünde bulunan benmiyim,kapalı grupta RFC yönetimini ve üyelerini çekiştiren benmiyim,grupta yazılanların dışarıya sızdırılmaması gerektiğini yazan ve buna okey diyen benmiyim,Ankara ekibinin dışındakileri kaygan olarak nitelendiren benmiyim ?
Bekleyin konuyu açıyorum beyler...:eyv

​Lütfen artık yine biz kötü oluyoruz arada bıktım ya:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri