RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ä°yi dilekleriniz icin herkese tesekkurler

Bir uyari yapicam ilerleyen donemlerde yada su siralar bilgisayar almayi dusunen dostlar varsa sakin ola Exper markasini asla tercih etmesin ben tercih edip aldim perisan oldum ne ilgili alakali bir yaygin servisleri var nede tatmin edici bir cihazlari gercekten morelim cook bozuk bu konuda
İconcanımın R-Nav Multimedia Sisteminden Tapatalk 2 İle Gonderildi

katılıyorum sana arkadaşım exper ve casper bu konuda çok yetersiz gözlemlediğim kadarı ile servis konusunda en güzeli dell marka çünkü yerinde servis özelliği var sen gitmiyosun onlar ayağına geliyor ve kısa sürede çözüm buluyolar

katılıyorum sana arkadaşım exper ve casper bu konuda çok yetersiz gözlemlediğim kadarı ile servis konusunda en güzeli dell marka çünkü yerinde servis özelliği var sen gitmiyosun onlar ayağına geliyor ve kısa sürede çözüm buluyolar

Haklisin aynen oyle herkes marka tercihini ozellik ve gosteris olarak yapiyor ama yanlis herhangi bir durumda ariza ile karsilasildigi an yetkili servis ve ariza cozumleri,de cok onemli

İconcanımın R-Nav Multimedia Sisteminden Tapatalk 2 İle Gonderildi

Sağnak Yağişli bir İsparta Sabahindan Herkeze Günaydinnn RFC , Güzel Bir Gün Geçirmeniz Dileğiyle :)

Bababmın işyerindeki akvaryum temizliği molasından herkese iyi günler :D

Günaydın RFC, hayırlı cumalar, Allah işlerinizden bereketi, yüzlerinizden tebessümü eksik etmesin..:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri