RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydin hayirli gunler. [MENTION=196]Danube[/MENTION] yolun Kayseriye duserse beklerim.

Geze geze Ankara, Çorum üzerinden Ordu tarafına gideceğim için kayseriye inmem zor Görünüyor Emirhan, Zaten kayseride Hakkı Abim de var. gelecek olursam sizin için gelirim zaten :eyv

Tünaydın dostlar. İşinde çalışanlara kolaylıklar, yolda olanlara hayırlı yolculuklar ve yola çıkacak tüm kardeşlerime de yollarınız açık olsun diyorum. Bu akşam bende Konya'ya yola çıkacağım için bayram süresince siteye giremeyeceğim. Şimdiden tüm dostlarımın bayramı mübarek olsun. Allah daha nicelerine sevdiklerinizle ve sağlıkla kavuştursun inşallah.

Sayfa da hep güzel doğum günü kutlamaları var , fakat yardımınıza ihtiyacımvar. renaultfanclub un bütün sayfalarına tek tek yetişebilir miyim bilmiyorum ama , özellikle kayseri deki üye arkadaşlardan yardım bekliyorum..Bu yazı için adminlerden de aynı şekilde..

Dün tedavi için kastamonu dan ankara ya gittim giderken PTS ( kameralı sisteme plakam düşmüş) dönüşte ise durdurulup direk karokola götürüldüm.Plakamın kayseri de GRİ RENKLİ FORD FOCUS ÜZERİNDE 5-6 AYRI hırsızlık olayına karıştığını ama tescilin üzerinize olduğunu allahtan araçların aynı renk ve model olmadığını söyleyip çankırı dan tutanak ve ifade vererek ayrıldım.1 saat geçmeden kastamonu da da çevirmeye düştüm..aynı şekilde 1 saat daha istenmeyen bir olay..kendimi aklamam için bu adamların görüldüğü yerde şikayet edilmesi gerekiyor.yardımcı olursanız çok sevinirim..

37 DD 339 plakam lütfen yardımcı olun..

Sayfa da hep güzel doğum günü kutlamaları var , fakat yardımınıza ihtiyacımvar. renaultfanclub un bütün sayfalarına tek tek yetişebilir miyim bilmiyorum ama , özellikle kayseri deki üye arkadaşlardan yardım bekliyorum..Bu yazı için adminlerden de aynı şekilde..

Dün tedavi için kastamonu dan ankara ya gittim giderken PTS ( kameralı sisteme plakam düşmüş) dönüşte ise durdurulup direk karokola götürüldüm.Plakamın kayseri de GRİ RENKLİ FORD FOCUS ÜZERİNDE 5-6 AYRI hırsızlık olayına karıştığını ama tescilin üzerinize olduğunu allahtan araçların aynı renk ve model olmadığını söyleyip çankırı dan tutanak ve ifade vererek ayrıldım.1 saat geçmeden kastamonu da da çevirmeye düştüm..aynı şekilde 1 saat daha istenmeyen bir olay..kendimi aklamam için bu adamların görüldüğü yerde şikayet edilmesi gerekiyor.yardımcı olursanız çok sevinirim..

37 DD 339 plakam lütfen yardımcı olun..
Plakanızı aldım, bir kaç polis arkadaş var, onlarada söylerim. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: eRa
Geze geze Ankara, Çorum üzerinden Ordu tarafına gideceğim için kayseriye inmem zor Görünüyor Emirhan, Zaten kayseride Hakkı Abim de var. gelecek olursam sizin için gelirim zaten :eyv
Hayırlısı olsun, yolun açık olsun. Dinlene dinlene git :eyv Yinede yolunuz düşerse bekleriz her zaman :eyv

Günaydinnnn RFC Ailesi , Mutlu , Huzurlu Bir Pazar Günü Geçirmeniz Dileğiyle ..Çalişan Arkadaşlarimada ALLAH Kolaylik Versin , Bayram Yaklaşiyor Arabalarimizi Yikamayi Unutmayalim :) :)

Günaydın RFC, keyifli ve güzel bir pazar geçirmeniz dileklerimle..:eyv

• Beğen
Tepkiler: *USTA ve ByTyFn
Güzel insanlara Günaydın...:eyv

Hayirli pazarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri