2 Eki 2013 Konuyu Başlatan #2,761 ApSUVai Bilgi Girilmemiş gokhan3505' Alıntı: kars digor dan herkese hayırlı geceler. yakın yörede olan varsa görüşelim burda ögretmen olarak dün basladım çok şükür.selamlar rfc ailesi Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Olsun Kardeşim
gokhan3505' Alıntı: kars digor dan herkese hayırlı geceler. yakın yörede olan varsa görüşelim burda ögretmen olarak dün basladım çok şükür.selamlar rfc ailesi Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Olsun Kardeşim
2 Eki 2013 Konuyu Başlatan #2,762 ApSUVai Bilgi Girilmemiş adigeemre' Alıntı: iyi geceler aşiret Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler Kardeşim
2 Eki 2013 #2,763 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,803 Tepkime puanı 1,794 Puanları 113 Yaş 55 ApSUVai' Alıntı: İyi Geceler Halan Gidiyor Gibiyim Ben Ya Genişletmek için tıkla ... Piste inemedin mi daha... adigeemre' Alıntı: iyi geceler aşiret Genişletmek için tıkla ... Vayy Adige gelmiş,nerelerdesin sen kaçak...
ApSUVai' Alıntı: İyi Geceler Halan Gidiyor Gibiyim Ben Ya Genişletmek için tıkla ... Piste inemedin mi daha... adigeemre' Alıntı: iyi geceler aşiret Genişletmek için tıkla ... Vayy Adige gelmiş,nerelerdesin sen kaçak...
2 Eki 2013 #2,764 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Piste inemedin mi daha... Vayy Adige gelmiş,nerelerdesin sen kaçak... Genişletmek için tıkla ... ahh abi sorma işler başıma kaldı elemanım yok dükkanın pc bozuk geride kalan olumsuzlukları hiç saymayım
*USTA' Alıntı: Piste inemedin mi daha... Vayy Adige gelmiş,nerelerdesin sen kaçak... Genişletmek için tıkla ... ahh abi sorma işler başıma kaldı elemanım yok dükkanın pc bozuk geride kalan olumsuzlukları hiç saymayım
2 Eki 2013 Konuyu Başlatan #2,765 ApSUVai Bilgi Girilmemiş *USTA' Alıntı: Piste inemedin mi daha... Vayy Adige gelmiş,nerelerdesin sen kaçak... Genişletmek için tıkla ... Sabah İndim Gelecektim Yanına Uyuyakalmışım Gündüz Uyuyunca Böyle Oldum ):
*USTA' Alıntı: Piste inemedin mi daha... Vayy Adige gelmiş,nerelerdesin sen kaçak... Genişletmek için tıkla ... Sabah İndim Gelecektim Yanına Uyuyakalmışım Gündüz Uyuyunca Böyle Oldum ):
2 Eki 2013 Konuyu Başlatan #2,766 ApSUVai Bilgi Girilmemiş adigeemre' Alıntı: ahh abi sorma işler başıma kaldı elemanım yok dükkanın pc bozuk geride kalan olumsuzlukları hiç saymayım Genişletmek için tıkla ... Eleman Lazzım Mı Abi
adigeemre' Alıntı: ahh abi sorma işler başıma kaldı elemanım yok dükkanın pc bozuk geride kalan olumsuzlukları hiç saymayım Genişletmek için tıkla ... Eleman Lazzım Mı Abi
2 Eki 2013 #2,767 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Tam bende onu yazacaktım BAŞKANIM yazmış Şartlar nedir sgk yol yemek varmı çalışma saatleri kaç uygunsa CV göndereceğim
Tam bende onu yazacaktım BAŞKANIM yazmış Şartlar nedir sgk yol yemek varmı çalışma saatleri kaç uygunsa CV göndereceğim
2 Eki 2013 #2,768 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 ApSUVai' Alıntı: ​Eleman Lazzım Mı Abi Genişletmek için tıkla ... lazım abı çok sert jettaşıyla kesim yapacak adam lazım maaş + yemek+ çay(çay sınırsız) akşamlarıda probis çikolata
ApSUVai' Alıntı: ​Eleman Lazzım Mı Abi Genişletmek için tıkla ... lazım abı çok sert jettaşıyla kesim yapacak adam lazım maaş + yemek+ çay(çay sınırsız) akşamlarıda probis çikolata
2 Eki 2013 #2,769 Emir Emirhan SERKUŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,991 Tepkime puanı 240 Puanları 0 Yaş 43 *USTA' Alıntı: Akıllı adam çocukluğundan belli eder kendini,bu saatte uyuyor olması çok güzel... Genişletmek için tıkla ... İnşallah amcası
*USTA' Alıntı: Akıllı adam çocukluğundan belli eder kendini,bu saatte uyuyor olması çok güzel... Genişletmek için tıkla ... İnşallah amcası
2 Eki 2013 #2,770 Emir Emirhan SERKUŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,991 Tepkime puanı 240 Puanları 0 Yaş 43 ApSUVai' Alıntı: İyi Geceler Halan Gidiyor Gibiyim Ben Ya Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi, bi hamam sauna yap kendine gel..
ApSUVai' Alıntı: İyi Geceler Halan Gidiyor Gibiyim Ben Ya Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi, bi hamam sauna yap kendine gel..