RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa süre içinde Iconcanı Sahibinden.com'da Satılığa çıkarıyorum Herkesin Bilgisine..

Hayırlısı olsun kardeşim. Allah kötülerle karşılaştırmasın.

Günaydın tüm dostlara. Allah bu günümüzü hayırlara vesile kılsın. Kazancınız bereketli, gücünüz kuvvetiniz yerinde olsun inşallah.
qw

Günaydın RFC. Sıkıntısız, sağlıklı, huzur dolu bir gün geçirmeniz dileklerimle...:eyv

Kısa süre içinde Iconcanı Sahibinden.com'da Satılığa çıkarıyorum Herkesin Bilgisine..

Hayırlısı olsun kardeşim. Allah kötülerle karşılaştırmasın.

Günaydın dostlar. Günümüz hayırlara vesile olsun. Allah kazancımızı bereketli kılsın.
qw

Not: Bu mesajın aynısını sabah 6:20'de yine yazmıştım ama databease hatası vermişti. Bu ikinci denemem bakalım ne olacak?12 3

Gününüz aydın, kazancınız bereketli olsun :eyv

resimde eklenmedi. halen forumda bi sıkıntı var gibi. mesaj yazarken de database hatası veriyor

EkranAl1310nt1310s1310.webp

Yeni sisteme geçildiği için yavaş yavaş düzelecek bazı sorunlar önceden 10 gün beklerlermiş biz dua ediyoruz ki 6 saatte çözüldü :)

Günaydın RFC. Her şeyin gönlünüze göre gelişecek bir gün geçirmenizi dilerim.:eyv

Günaydın tüm dostlara. Allah hayırlı işler ve helal kazançlar nasip etsin hepimize. qw

Günaydın ailem Yakında Ankara renault mais e geçeceğim son bir aksilik olmaz ise.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri