1 Ağu 2013 Konuyu Başlatan #2,241 memo_16 Bilgi Girilmemiş Günaydınlar, nihayet staj kariyerimin sonuna geldim son stajıda yarın bitiriyorum kısmetse, rapor tamamlandı imzayı bekliyor, sonra ver elini tatil
Günaydınlar, nihayet staj kariyerimin sonuna geldim son stajıda yarın bitiriyorum kısmetse, rapor tamamlandı imzayı bekliyor, sonra ver elini tatil
1 Ağu 2013 #2,242 mayhem Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Tem 2013 Mesajlar 128 Tepkime puanı 2 Puanları 0 günaydın için epeyce geç oldu umarım gününüz iyi geçiyordur.
1 Ağu 2013 #2,243 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Dertlendim Yine zaman geçmiyor
1 Ağu 2013 #2,244 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 KuBiiLaY' Alıntı: Dertlendim Yine zaman geçmiyor Genişletmek için tıkla ... Ne oldu kardeşim, hayırdır. Anlat bakem derdini.qw
KuBiiLaY' Alıntı: Dertlendim Yine zaman geçmiyor Genişletmek için tıkla ... Ne oldu kardeşim, hayırdır. Anlat bakem derdini.qw
1 Ağu 2013 #2,245 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Abi dertli türküler maf etti beni Htmakina' Alıntı: Ne oldu kardeşim, hayırdır. Anlat bakem derdini.qw Genişletmek için tıkla ...
Abi dertli türküler maf etti beni Htmakina' Alıntı: Ne oldu kardeşim, hayırdır. Anlat bakem derdini.qw Genişletmek için tıkla ...
1 Ağu 2013 #2,246 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 KuBiiLaY' Alıntı: Abi dertli türküler maf etti beni Genişletmek için tıkla ... Bende bir şey var zannettim be Kubilay. Dinlemeyi ver olsun bitsin. Gel iyi bir film atalım benim home theater'a seyredelim. Kafan dağılsın.
KuBiiLaY' Alıntı: Abi dertli türküler maf etti beni Genişletmek için tıkla ... Bende bir şey var zannettim be Kubilay. Dinlemeyi ver olsun bitsin. Gel iyi bir film atalım benim home theater'a seyredelim. Kafan dağılsın.
1 Ağu 2013 #2,247 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Abi HDMI bakmayı unuttum inan yeni aklıma geldi tühhh ben bir hemen bakıyorummmmm Htmakina' Alıntı: Bende bir şey var zannettim be Kubilay. Dinlemeyi ver olsun bitsin. Gel iyi bir film atalım benim home theater'a seyredelim. Kafan dağılsın. Genişletmek için tıkla ...
Abi HDMI bakmayı unuttum inan yeni aklıma geldi tühhh ben bir hemen bakıyorummmmm Htmakina' Alıntı: Bende bir şey var zannettim be Kubilay. Dinlemeyi ver olsun bitsin. Gel iyi bir film atalım benim home theater'a seyredelim. Kafan dağılsın. Genişletmek için tıkla ...
1 Ağu 2013 #2,248 mayhem Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Tem 2013 Mesajlar 128 Tepkime puanı 2 Puanları 0 bu araba beni öldürecek bu seferde enteresan bi ses geliyo motorda. yarın yine narlıdere sanayi yolları göründü bize
bu araba beni öldürecek bu seferde enteresan bi ses geliyo motorda. yarın yine narlıdere sanayi yolları göründü bize
1 Ağu 2013 #2,249 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 Abi 3 mt fazlası şuan bulamadım kilere bakmam gerek tekrar bir ümit çıkabilir bulursam tarafına hafta içerisinde karşılıksız kargolayabilirim.
Abi 3 mt fazlası şuan bulamadım kilere bakmam gerek tekrar bir ümit çıkabilir bulursam tarafına hafta içerisinde karşılıksız kargolayabilirim.
1 Ağu 2013 #2,250 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 KuBiiLaY' Alıntı: Abi 3 mt fazlası şuan bulamadım kilere bakmam gerek tekrar bir ümit çıkabilir bulursam tarafına hafta içerisinde karşılıksız kargolayabilirim. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim. Bulursan haberleşiriz. Senin numaranı şimdi yönetim odasından alıp telefonuma kayıt ediyorum müsadenle.12 3
KuBiiLaY' Alıntı: Abi 3 mt fazlası şuan bulamadım kilere bakmam gerek tekrar bir ümit çıkabilir bulursam tarafına hafta içerisinde karşılıksız kargolayabilirim. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim. Bulursan haberleşiriz. Senin numaranı şimdi yönetim odasından alıp telefonuma kayıt ediyorum müsadenle.12 3