RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi geceler RFC...:eyv

Cümleten iyi geceler RFC yarın görüşemezsek hakkınızı helal ediniz:aytuğyağmur yağmaktan bıktı gece gece komple akdeniz yağıyor sanıyorum üzerimizeıslıkbirilerinin ahımı tuttu nedirrhehe

günaydın RFC bu haftayıda bu günle sonlandıracağız inş :)
kahvetolgakhanforum.jpg

Cümleten günaydın RFC...:eyv

Günaydın RFC şükür son sınav günüm.:)

sizin ora nere, yer, lokumcu adı bildiriniz merkez qw tatlandırıcı olsa benim işime yarar aslında prediyabetik olduğumdan dolayı:)

adana hocam, meşur lokumcumuz yunanlar lokum bizim dediğinde madonna turksh delight şarkısıyla destek çıkınca, madonna isminde yeni bir lokum çeşiti uretip amerikaya madonnaya koliyle hediye bile yollamışlar. madonnanın teşekür cevabı duvarda asılıydı sanırsam:)

tatlandırıcı derken glukoz şurubunu ima ettiydim malum masrafatan kısmak için kullanıyorlar:berbat

j33th.jpg
[/URL][/IMG]

Günaydın RFC Hayırlı Sabahlar, Mutlu Hafta Sonları :eyv

Cümleten iyi geceler RFC yarın görüşemezsek hakkınızı helal ediniz:aytuğyağmur yağmaktan bıktı gece gece komple akdeniz yağıyor sanıyorum üzerimizeıslıkbirilerinin ahımı tuttu nedirrhehe
Kendi nazarin degmistir tilki abi hic bahane arama:)

Günaydın RFC şükür son sınav günüm.:)
basarilar, su ctesi sinavlari sadece yabanci dil mi oluyor her dersten olabiliyor mu?:))

adana hocam, meşur lokumcumuz yunanlar lokum bizim dediğinde madonna turksh delight şarkısıyla destek çıkınca, madonna isminde yeni bir lokum çeşiti uretip amerikaya madonnaya koliyle hediye bile yollamışlar. madonnanın teşekür cevabı duvarda asılıydı sanırsam:)

tatlandırıcı derken glukoz şurubunu ima ettiydim malum masrafatan kısmak için kullanıyorlar:berbat

j33th.jpg
[/URL][/IMG]
Bayagi emek vermisler hii glikoz surubu kotu tabii ben hani diyabetik urun sanmistim bir an :) ama cezerye havuctan cok tatlandigi icin nispeten sagliklidir diye avutuyorum kendimi :)
Günaydın RFC Hayırlı Sabahlar, Mutlu Hafta Soeyv[/ iyi hafta sonlari!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri